reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie pamiętam że mój mały jak miał roczek z krwi robiłam mu taki pakiet mleko i gluten tam nic nie wyszło, myślisz że powinnam powtórzyć badanie bo niepokoi mnie ta plamka pod kolankiem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]
A ile twoj maly maly? Sprobuj wpierw z kosmetykami do skory atopowej. U nas przy alergii przy mleku pojawily sie problemy z brzuszkiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Olaaa7 piękna masz juz wyprawkę:)

Powodzenia na wizytach dziewczyny!

Fajnie, ze juz niektóre z was znają płeć.
Ja jeszcze nie kupiłam nic, my niestety nie poznamy płci aż do połówkowego dlatego narazie sie wstrzymujemy.
Przeglądam wózki wlasnie, to spory wydatek i chce kupic cos co nam bedzie dobrze służyć.
Ja też mam problem z wózkiem :confused: Oglądam i oglądam i ciągle znajduje się w każdym coś co mi nie pasuje. W sobotę jadę z M na dni otwarte do jednego sklepu w Katowicach to sobie zobaczę na żywo te modele, które mnie interesują i może w końcu coś mnie przekona :p

Tez u Zielińskiego sam od siebie nie powiedział jaka płeć ani nie sugerował ja zapytałam czy można już określić powiedział ze chłopak wychodzi i coś mi tam pokazywał chyba siusiaka ale ja już byłam tak szczęśliwa ze nawet się nie przyjrzalam
A jakie wrażenia ogólnie z wizyty z nim???

16udyx8di9hvrs5t.png
Mieszane uczucia mam. Fajnie, rzeczowo wszystko tłumaczył i pokazywał, ale jakoś sztywno było. U mojego lekarza jest luźniejsza atmosfera. Zobaczymy czy mu się potwierdzi płeć, wtedy obie miałybyśmy parki chyba nawet z tą samą różnicą wieku bo jak dobrze kojarze to twoja córka tak jak mój syn jest z 2010 rocznika?

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja też mam problem z wózkiem :confused: Oglądam i oglądam i ciągle znajduje się w każdym coś co mi nie pasuje. W sobotę jadę z M na dni otwarte do jednego sklepu w Katowicach to sobie zobaczę na żywo te modele, które mnie interesują i może w końcu coś mnie przekona :p

My byliśmy ostatnio w kilku sklepach oglądać wózki, nawet miałam okazje sobie nimi pojeździć :) wybraliśmy 3 które nas interesują i będziemy polować na jakaś promocje juz bliżej maja/czerwca.

My byliśmy ostatnio w kilku sklepach oglądać wózki, nawet miałam okazje sobie nimi pojeździć :) wybraliśmy 3 które nas interesują i będziemy polować na jakaś promocje juz bliżej maja/czerwca.
Też już zdarzyło mi się oglądać i chwilkę pojeździć ale jakoś tak oglądałam bez zbytniego zaangażowania, tym razem mam zamiar wszystko zobaczyć i sprawdzić :)

Witam sie po wizytowo. Po wizycie wszystko ok malenstwo ma prawie 10 cm :) dostalam luteine 2 razy dziennie bo mam nisko lozysko i istnieje ryzyko krwawienia. No i najprawdopodobniej synek tak jak przeczuwalam :) Zobacz załącznik 835788
Jakie śliczności [emoji7] gratuluję! A lekarz podawał Ci tylko długość ciała czy też wagę? Bo mnie powiedział, że teraz to już będzie się liczyła waga bo coraz ciężej będzie dokładnie zmierzyć. Mój też miał we wtorek prawie 10cm :)

Jakie śliczności [emoji7] gratuluję! A lekarz podawał Ci tylko długość ciała czy też wagę? Bo mnie powiedział, że teraz to już będzie się liczyła waga bo coraz ciężej będzie dokładnie zmierzyć. Mój też miał we wtorek prawie 10cm :)
Mi dzis jeszcze normalnie zmierzyl :)

Link do: Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań w Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Niestety nie widziałam z Hulkiem, ale jak mi się rzuci w oczy to dam znać :)
A czego konkretnie szukasz? I na jaki wiek? Na niemowlaka?
np
Link do: Dziecko Dziewczyny Chłopcy Funny Superhero Body Dziecięce Cute Noworodka Krótkim Rękawem Hulk Wolverine Wonder Woman Harley Quinn Goku w Dziecko Dziewczyny Chłopcy Funny Superhero Body Dziecięce Cute Noworodka Krótkim Rękawem Hulk Wolverine Wonder Woman Harley Quinn Goku od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: Boys Baby Kostium Superbohatera Party Kombinezony Romper Noworodka Niemowlę Avengers Hulk Playsuit Nowy rok Kostium Dla Christmas Baby Boy w Boys Baby Kostium Superbohatera Party Kombinezony Romper Noworodka Niemowlę Avengers Hulk Playsuit Nowy rok Kostium Dla Christmas Baby Boy od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 100% Bawełna Baby Boy Odzież Wiosna Jesień Super Hero Hulk Ubrania dla Niemowląt Noworodka Bobasów Kombinezony Kombinezony Dla Niemowląt w 100% Bawełna Baby Boy Odzież Wiosna Jesień Super Hero Hulk Ubrania dla Niemowląt Noworodka Bobasów Kombinezony Kombinezony Dla Niemowląt od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 3 18 M Noworodków Odzież Ustawić Jeden kawałki Superhero Hulk Karton Boys Baby Pajacyki Bawełniane Ubrania Malucha z długim Rękawem Kombinezony w 3-18 M Noworodków Odzież Ustawić Jeden kawałki Superhero Hulk Karton Boys Baby Pajacyki Bawełniane Ubrania Malucha z długim Rękawem Kombinezony od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
no dla niemowlaczka, co prawda ma być dziewczynka ale nie chcemy jej ubierać typowo na różowa i jakoś tak nam się Hulk zamarzył hehe dzięki za linki :) Szczerze mówiąc to nigdy w życiu nie zamawiałam jeszcze nic na Ali a nawet go nie przeglądałam :O jakoś sceptycznie byłam nastawiona ale chyba jednak warto poprzeglądać :)

reklama
A ile twoj maly maly? Sprobuj wpierw z kosmetykami do skory atopowej. U nas przy alergii przy mleku pojawily sie problemy z brzuszkiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
W marcu będzie miał 3 latka, na brzuszek nie narzeka

Do góry