reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Będzie syn! Na 99%!

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Gratulacje [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A czy niemowlaczkom trzeba prac ubranka w czym innym niż dorosłym?

f2w39n7303c24ozn.png
Moje kolezanki praly w normalnym proszku...zadne jakies specyfiki i maluszkom nic nie bylo. Wiec mozna sprobowac. Ja na poczatku pralam w normalnym ale jak pojawila sie wysypka na pleckach to pralam pozniej w loveli bo jest delikaniejszy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już padło czy nie bo stron mamy sporo.. Jak uważacie - czy detektor tętna płodu jest bezpieczny i czy warto go kupić?

p19u3e3kokpg9kbw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dokladnie. Ja mam dziś 16+1. To co podają aplikacje ja traktuje raczej tak z przymrużeniem oka.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się wystraszyłam, zaczęłam szukać jakiś informacji o prawidłowej wadze ale wszędzie pisało prawie to samo, dopiero tutaj na forum znalazłam jeden temat gdzie dziewczyny wpisywały wagi ich dzieci w różnych tygodniach i się uspokoiłam :)

Hejo dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już padło czy nie bo stron mamy sporo.. Jak uważacie - czy detektor tętna płodu jest bezpieczny i czy warto go kupić?

p19u3e3kokpg9kbw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Marika padło już kiedyś :) Raczej dziewczyny nie polecają bo nie zawsze uda Ci się znaleźć tętno i wtedy będziesz miała jeszcze większy stres, poza tym już niedługo zaczniesz czuć ruchy dziecka i detektor będzie zbędny :)

p19u3e3kokpg9kbw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Podobno nie bo ciężko samodzielnie ten puls znaleźć... Najczęściej jest tak, że kobieta słyszy swoje tętno i boi się, że za niskie lub w ogóle tętna nie znajdzie i będziesz niepotrzebnie się stresowała, biegała na ip... A to jednak duży koszt :)

f2w39n7303c24ozn.png

p19u3e3kokpg9kbw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moim zdaniem to wyrzut pieniędzy w błoto bo po pierwsze starcza na krótko bo już niedługo będziemy czuły ruchy dziecka a po drugie bardzo ciężko jest nim to tętno znaleźć więc może spowodować niepotrzebny stres. Znam kilka osób które sobie go kupiło i żadna nie zachwala, każda mówiła że po kilku razach wylądował gdzieś w szafie bo za dużo nerwów je kosztowało jak nie mogły znaleźć tętna.

reklama
Do góry