reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jaki piękny :D
Zakochałam się ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

I co sadzicie o jakosci tych ubranek ? Sa wporzadku czy raczej takie szmatki na pare razy, byle by dziecko raz fajnie ubrac ? Ja mam troche dystansu do tych chinskich artykulow :p

Przepraszam ale chciałabym sie o coś zapytać. Masz męża i z tego co pamietam 20 lat? Ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż? Pytam z czystej ciekawości i mam nadzieje ze to pytanie Cię nie uraziło :)

Narzeczony, pisze mąż bo krócej hehehe :p a tak wczesnie gdybym juz byla mezatką to dziwne ? :D moglam sie pobrac miesiac temu :->

Nie, pytalam z ciekawości :) Ja wychodziłam za mąż jak miałam 23 lata i wszyscy Nas posądzali o ciąże bo nie możliwe brać ślub z miłości w tak młodym wieku. Oczywiście sie z tym nie zgadzam :)

No ja na przyklad wzielam slub tuz po 19 urodzinach. :D Nie bylismy tez dlugo razem, bo tylko 1.5 roku.

Oj sama laktoza to pikus[emoji6] Natka przez rok byla na diecie bez mleka, jajek i pszenicy. A przez pietwsze 3 miesiace do tego jeszcze bez glutenu, ryzu, kukurydzy i jeszcze kilku innych. To byl hardcore[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oj to wspolczuje..... Moja bez glutenowa i bez mleczna (uczulenie na bialko mleka) oraz AZS. Wiec poniekad znam twoj bol.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

I co sadzicie o jakosci tych ubranek ? Sa wporzadku czy raczej takie szmatki na pare razy, byle by dziecko raz fajnie ubrac ? Ja mam troche dystansu do tych chinskich artykulow :p
Moje jeszcze nie dotarły ale zawsze czytam opinię osób, które kupiły :) Może gatunkowo nie wszystkie będą jakieś super ale dziecko i tak zdąży z nich wyrosnąć niż poniszczą się w praniu :)

reklama
łooo matko gdzieś taki piękny znalazła? Ja szukałam jakiś z Hulkiem ale znaleźć nie mogę :/
Link do: Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań w Pudcoco 2017 Chłopców odzież dla niemowląt Zestaw Cool Batman Noworodka Boys Baby Romper + Buty + Hat 3 sztuk Stroje zestaw Ubrań od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Niestety nie widziałam z Hulkiem, ale jak mi się rzuci w oczy to dam znać :)
A czego konkretnie szukasz? I na jaki wiek? Na niemowlaka?
np
Link do: Dziecko Dziewczyny Chłopcy Funny Superhero Body Dziecięce Cute Noworodka Krótkim Rękawem Hulk Wolverine Wonder Woman Harley Quinn Goku w Dziecko Dziewczyny Chłopcy Funny Superhero Body Dziecięce Cute Noworodka Krótkim Rękawem Hulk Wolverine Wonder Woman Harley Quinn Goku od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: Boys Baby Kostium Superbohatera Party Kombinezony Romper Noworodka Niemowlę Avengers Hulk Playsuit Nowy rok Kostium Dla Christmas Baby Boy w Boys Baby Kostium Superbohatera Party Kombinezony Romper Noworodka Niemowlę Avengers Hulk Playsuit Nowy rok Kostium Dla Christmas Baby Boy od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 100% Bawełna Baby Boy Odzież Wiosna Jesień Super Hero Hulk Ubrania dla Niemowląt Noworodka Bobasów Kombinezony Kombinezony Dla Niemowląt w 100% Bawełna Baby Boy Odzież Wiosna Jesień Super Hero Hulk Ubrania dla Niemowląt Noworodka Bobasów Kombinezony Kombinezony Dla Niemowląt od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Link do: 3 18 M Noworodków Odzież Ustawić Jeden kawałki Superhero Hulk Karton Boys Baby Pajacyki Bawełniane Ubrania Malucha z długim Rękawem Kombinezony w 3-18 M Noworodków Odzież Ustawić Jeden kawałki Superhero Hulk Karton Boys Baby Pajacyki Bawełniane Ubrania Malucha z długim Rękawem Kombinezony od Rompers na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

Do góry