reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jakie już masz zapasy porobione? :D Ja też cały czas oglądam na necie rzeczy dla dzieci i jestem zdołowana ile kasy na to wszystko pójdzie :D
56 - półśpiochy x1, spodenki x1, body z krótkim rękawem x1
62 - body z krótkim rękawem x7, body z długim rękawem x4, koszulka z długim rękawem x1, pajacyk grubszy x2, śpioszki grubsze x1, rampersy x1
68 - body z krótkim rękawem x3, body z długim rękawem x6, koszulka z długim rękawem x3, pajacyk grubszy x2, spodnie x2, półśpiochy x1
74 - body z długim rękawem x2
plus skarpetki x3, czapki x3, trampki x1

Mi przed wczoraj też śniła się wojna.. i to tuż obok mojego domu.. obudziłam się z takim dziwnym uczuciem, że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... :hmm:
Oj te sny w ciazy skad ja to znam. Mi jakis czas temu snilo sie ze D mnie zdradza. O 3 w nocy go obudzilam i robilam mu przesluchanie.
Wyszla juz nietolerancja laktozy i kilka alergii pokarmowych, ale w niewielkim stopniu. Na pewno nie ma nietolerancji glutenu. Czekamy na wynik helicobactera, bo jak wyjdzie dodatni to bedzie jeszcze gastroskopia, a jak ujemny to do domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze ze wiecie na czym stoicie. Teraz bedzie wiedzieli czego unikac i problemy z brzuszkiem nie beda sie nasilac
Wiem tylko to ze ograniczenia w diecie sa meczace. Ale poczatki sa ciezkie pozniej to wchodzi w krew.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale widze ze produkcja dalej dziala hihi. U nas dosypalo jeszcze sniegu wiec gotuje zaraz rosolek i makaron wlasnej roboty i idziemy na gorki. Troche tylek w koncu trzeba ruszyc.

U mnie zero śniegu, wczoraj w nocy znów była burza a dziś znów taka wichura że szok :/ także siedzę w domu :D

62 - body z krótkim rękawem x7, body z długim rękawem x4, koszulka z długim rękawem x1, pajacyk grubszy x2, śpioszki grubsze x1, rampersy x1
68 - body z krótkim rękawem x3, body z długim rękawem x6, koszulka z długim rękawem x3, pajacyk grubszy x2, spodnie x2, półśpiochy x1
Matko ile ty tego masz....ja wczoraj kupilam pajacyka 50\56. Juz jest wyprany,Oliwi ubrania piore w loveli wiec przy okazji upralam i to.

o matko :D to już cała garderobę masz skompletowaną :D

Matko ile ty tego masz....ja wczoraj kupilam pajacyka 50\56. Juz jest wyprany,Oliwi ubrania piore w loveli wiec przy okazji upralam i to.

A będziesz jeszcze prała znowu bliżej porodu? Bo też się zastanawiam czy nie poprać i nie poprasować jak czasem się w domu nudzę.

reklama
Cześć dziewczyny ciężko was nadrobić. Niestety nie am tyle czasu żeby za wami nadążyć. U mnie dzisiaj wizyta ale pewnie bez usg . Olaaa7 masz już imponującą wyprawkę ja czekam jeszcze na połówkowe narazie oglądam. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Do góry