reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chyba myslami mnie sciagnelas[emoji4] Dzieki ze sie pytasz,wlasnie probuje was nadrobic,ale ciezko ponad 200 postow ogarnac. Wczoraj nie mialam jak wejsc po fryzjerze pojechalismy do kina z dzieciakami pozniej do mc donalds i na lyzwy ok 22 w domu bylismy dopiero.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny dzień :)
A na czym w kinie jeśli mogę spytać? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Sabinaaa81 bardzo ci współczuje przezyc moja córka 29.01 ma urodziny konczy 8 lat i az mnie ta twoja historia poruszyła bo pomyslałam o mojej corce ze jest dokladnie w tym samym wieku i jak by jej sie stala krzywda to nie wiem co bym zrobiła... ja jestem raczej wyluzowana mama duzo gadamy, duzo sama robi bardzo samodzielna ale to ja ją ciągnę do tego żeby wiele rzeczy sama robiła a teraz sie zastanawiam czy dobrze ...bo chociaz chodzi sama wszedzie, wiele potrai nie wiem jakby sie zachowała w sytuacji zagrozenia nawet nie wiem jak ja bym sie zachowala...

co do seksu :D u mnie nie ma przeciwskazań wogole i moj mąż jak najbardziej korzysta ale moja ochota jest na poziomie -10 nie wiem czemu ale nie odczuwam przyjemnosci poprost mi sie nie chce

wczoraj padałam pierwszy raz bylam tak zmeczona ze o godz 20 juz spalam a dzis w pracy od 6-16

mi na prenatalnych lekarz powiedział 80% chlopak w wtorek ide do mojego gina i podpytam nie mowiac co tamten powiedział :D ale moje przeczcia od poczatku byly na chlopaka i mam nadzieje ze sie nie zmienią
olaaaaaaa zazdroszcze zakupów ja tez sie wybieram na sklepy ale powaznie nie mam kiedy chcialabym cos juz sobie kupic ale wiecznie mi czasu brakuje jedynie jak bylam w lidlu to kupilam te spiochy a teraz mysle moglam wziasc roziar 50/56 a wzelam 62/68...

co do slubu ja brałam w wieku 21 lat a mąż mial 23 :D a bylismy ze soba juz 4 lata

uffffff nadrobilam was po pogodzie czytania
U jakiego lekarza byłaś w Żorach jak Ci przewidział tego chłopaka? Mi wczoraj USG robił Zieliński i nawet go nie pytałam o płeć, on tylko się pytał czy mam już imię, ja mówię, że na razie mam tylko dla dziewczynki, a on "to bardzo dobrze, bo to na 80% jest dziewczynka" :) Ciekawe czy mu się sprawdzi :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Chyba myslami mnie sciagnelas[emoji4] Dzieki ze sie pytasz,wlasnie probuje was nadrobic,ale ciezko ponad 200 postow ogarnac. Wczoraj nie mialam jak wejsc po fryzjerze pojechalismy do kina z dzieciakami pozniej do mc donalds i na lyzwy ok 22 w domu bylismy dopiero.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A no to dobrze :) to mieliscie udany dzień:)

Witam was moje kochane lipcoweczki.. mam za sobą strasznie ciężka noc , od 2 spać nie mogłam :szok: później zaczęła sie znów ostra burza i grad i tak zaczęłam sobie myśleć nad ludźmi bezdomnymi co oni muszą czuć jak nie mają się gdzie skryc w taka pogode,że jest im zimno itd :(A jak już zasnelam to snila mi się wojna i przez cały sen uciekalam żeby mnie niezastrzelili do tego głowa mi pęka :no: mimo wszystko spokojnego dzionka wam życzę :)

Mi przed wczoraj też śniła się wojna.. i to tuż obok mojego domu.. obudziłam się z takim dziwnym uczuciem, że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... :hmm:

reklama
Haha kochana to nie wiem czy mam Ci życzyć, żeby sen sprawdził się na odwrót czy nie :p Bo ta córka z brodą to średnio :D
Ja jestem uzależniona od kupowania ciuszków i akcesoriów dla maluszka :p
Jakie już masz zapasy porobione? :D Ja też cały czas oglądam na necie rzeczy dla dzieci i jestem zdołowana ile kasy na to wszystko pójdzie :D

Do góry