reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Poproszę lekki poród i córkę- bez brody :D

Będzie Ci trudniej, ale się da :tak: Styl marynarski, paseczki, czerwień...

Mam nadzieję, że będziecie mogły już wrócić do domu! A są już jakieś wyniki badań, wiadomo wstępnie co to mogło być?
Wyszla juz nietolerancja laktozy i kilka alergii pokarmowych, ale w niewielkim stopniu. Na pewno nie ma nietolerancji glutenu. Czekamy na wynik helicobactera, bo jak wyjdzie dodatni to bedzie jeszcze gastroskopia, a jak ujemny to do domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzieki. Ja kiepsko, chociaz mam wrazenie, ze ciut lepiej niz przez ostatnie dwa dni.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jakiś paskudny wirus krąży :(

Mąż wczoraj przyszedł do domu chory, kichający, z katarem i gorączką... Więc zamiast wywalić z pokoju z kołdrą przykrylam dodatkowo ciepłym kocem i robiłam herbatkę..
Rano miałam trochę kataru, ale już przeszło, więc liczę, że ja się nie zarażę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

@oliwka_11 wszystko ok u Ciebie bo coś milczysz?
Chyba myslami mnie sciagnelas[emoji4] Dzieki ze sie pytasz,wlasnie probuje was nadrobic,ale ciezko ponad 200 postow ogarnac. Wczoraj nie mialam jak wejsc po fryzjerze pojechalismy do kina z dzieciakami pozniej do mc donalds i na lyzwy ok 22 w domu bylismy dopiero.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry