reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam manie ze zawsze piore nowe rzeczy zanim dzieciaki zaloza a pajacyk uniwersalny bo i dla chlopca i dziewczynki.
1516268344-e6f49f1c1cc36ee1-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dla siebie też często piorę, tzn bieliznę, koszulki, koszulę nocną itd - już miałam wysypkę po nowym biustonoszu bez prania (w dodatku założony rano do pracy, a piec i swedziec zaczęło ok 9-10... A do 15 w pracy z samymi facetami...), za kolejne tego typu przygody podziękuję ;)

A pajacyk śliczny :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja dla siebie też często piorę, tzn bieliznę, koszulki, koszulę nocną itd - już miałam wysypkę po nowym biustonoszu bez prania (w dodatku założony rano do pracy, a piec i swedziec zaczęło ok 9-10... A do 15 w pracy z samymi facetami...), za kolejne tego typu przygody podziękuję ;)

A pajacyk śliczny :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Masz ,w sklepie duzo osob dotyka itd ale chodzi. Ale tez do prasowania itd chyba uzywaja jakis detergentow ktore moga podrazniac. Dlatego ja od malego wszystko co nowe piore.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Łączę się w bólu...

My mamy zakaz od 8tc, czyli prawie 2mce, i do lipca.......
Chyba, że jakimś cudem nadżerka wcześniej sama zniknie, co jest niestety niezbyt prawdopodobne...

0d1yrjjgtd95fou3.png
U nas zakaz od początku więc od 2 listopada nie było nic [emoji17] zobaczymy czy też będzie do końca czy zostanie zniesiony chociaż mimo że mam ochotę to chyba bym się bała jednak [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry