ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Będzie syn! Na 99%!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Super, kolejny chłopczyk Mam nadzieję, że jesteś zadowolona, że akurat synekBędzie syn! Na 99%!
U jakiego lekarza byłaś w Żorach jak Ci przewidział tego chłopaka? Mi wczoraj USG robił Zieliński i nawet go nie pytałam o płeć, on tylko się pytał czy mam już imię, ja mówię, że na razie mam tylko dla dziewczynki, a on "to bardzo dobrze, bo to na 80% jest dziewczynka" Ciekawe czy mu się sprawdzi
Ta poszłam po syna po wizycie do przedszkola bo starszaki na wycieczkę jadą i go zabierałam tylko tyle co na wizytę musiał być. Syn zatańczył taniec zadowolenia że będzie brat hahah! Panie przedszkolanki płakały ze śmiechuGratulacje! Super, kolejny chłopczyk Mam nadzieję, że jesteś zadowolona, że akurat synek
To w takim razie super Macie już imię?Ta poszłam po syna po wizycie do przedszkola bo starszaki na wycieczkę jadą i go zabierałam tylko tyle co na wizytę musiał być. Syn zatańczył taniec zadowolenia że będzie brat hahah! Panie przedszkolanki płakały ze śmiechu
Coś ty miałam tylko dla córki;pTo w takim razie super Macie już imię?
Nie jak uprasuje to schowam i gotowe. Ja mam manie ze zawsze piore nowe rzeczy zanim dzieciaki zaloza a pajacyk uniwersalny bo i dla chlopca i dziewczynki.A będziesz jeszcze prała znowu bliżej porodu? Bo też się zastanawiam czy nie poprać i nie poprasować jak czasem się w domu nudzę.
Haha no to macie o czym myślećCoś ty miałam tylko dla córki;p
Zresztą co ja mam do gadania, syn jednogłośnie powiedział będzie spiderman!
Dobre imię, nie ma coCoś ty miałam tylko dla córki;p
Zresztą co ja mam do gadania, syn jednogłośnie powiedział będzie spiderman!
Jej ale super ze juz wiesz. Mam nadzieje ze 1 lutego tez sie dowiem co mnie puka. Doczekac sie juz nie moge.Będzie syn! Na 99%!