reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Będzie syn! Na 99%!

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
U jakiego lekarza byłaś w Żorach jak Ci przewidział tego chłopaka? Mi wczoraj USG robił Zieliński i nawet go nie pytałam o płeć, on tylko się pytał czy mam już imię, ja mówię, że na razie mam tylko dla dziewczynki, a on "to bardzo dobrze, bo to na 80% jest dziewczynka" :) Ciekawe czy mu się sprawdzi :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Tez u Zielińskiego sam od siebie nie powiedział jaka płeć ani nie sugerował ja zapytałam czy można już określić powiedział ze chłopak wychodzi i coś mi tam pokazywał chyba siusiaka ale ja już byłam tak szczęśliwa ze nawet się nie przyjrzalam
A jakie wrażenia ogólnie z wizyty z nim???

16udyx8di9hvrs5t.png

Gratulacje! Super, kolejny chłopczyk :) Mam nadzieję, że jesteś zadowolona, że akurat synek :)
Ta poszłam po syna po wizycie do przedszkola bo starszaki na wycieczkę jadą i go zabierałam tylko tyle co na wizytę musiał być. Syn zatańczył taniec zadowolenia że będzie brat hahah! Panie przedszkolanki płakały ze śmiechu;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

A będziesz jeszcze prała znowu bliżej porodu? Bo też się zastanawiam czy nie poprać i nie poprasować jak czasem się w domu nudzę.
Nie jak uprasuje to schowam i gotowe. Ja mam manie ze zawsze piore nowe rzeczy zanim dzieciaki zaloza a pajacyk uniwersalny bo i dla chlopca i dziewczynki.
1516268344-e6f49f1c1cc36ee1-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry