reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wczoraj zaś mnie wzięło na układanie ciuszków [emoji28] Ile radości może dać macanie małych ubranek :D Zrobiłam sobie listę ile czego mamy i całe szczęście bo ciągle dokupuje rozmiar 62 a tego mam już najwięcej. Więc tak wygląda moja wyprawka :D
56 - półśpiochy x1, spodenki x1, body z krótkim rękawem x1
62 - body z krótkim rękawem x7, body z długim rękawem x4, koszulka z długim rękawem x1, pajacyk grubszy x2, śpioszki grubsze x1, rampersy x1
68 - body z krótkim rękawem x3, body z długim rękawem x6, koszulka z długim rękawem x3, pajacyk grubszy x2, spodnie x2, półśpiochy x1
74 - body z długim rękawem x2
plus skarpetki x3, czapki x3, trampki x1
Niezła kolekcja już :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Super! Trzymam kciuki za wyjście :-) Wreszcie się wyśpisz. Nie ma to jak w domu. :-) A jak się obie czujecie?
Dzieki[emoji5] Mloda dobrze, ja kiepsko.
Witajcie dziewczyny. Dzis ok. poludnia okaze sie czy wuchodzimy. To zalezy od wyniku jednego badania. Mam nadzoeje, ze juz dzis pospimy w domku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć dziewczyny. Powodzenia na wizytach. Ja puls mam teraz bardzo wysoki ale tylko u lekarza normalnie ok 80,90 u lekarza 120,115 z nerwów. Ciemny stolec po witaminach z żelazem też tak mam

Sabinaaa81 bardzo ci współczuje przezyc moja córka 29.01 ma urodziny konczy 8 lat i az mnie ta twoja historia poruszyła bo pomyslałam o mojej corce ze jest dokladnie w tym samym wieku i jak by jej sie stala krzywda to nie wiem co bym zrobiła... ja jestem raczej wyluzowana mama duzo gadamy, duzo sama robi bardzo samodzielna ale to ja ją ciągnę do tego żeby wiele rzeczy sama robiła a teraz sie zastanawiam czy dobrze ...bo chociaz chodzi sama wszedzie, wiele potrai nie wiem jakby sie zachowała w sytuacji zagrozenia nawet nie wiem jak ja bym sie zachowala...

co do seksu :D u mnie nie ma przeciwskazań wogole i moj mąż jak najbardziej korzysta ale moja ochota jest na poziomie -10 nie wiem czemu ale nie odczuwam przyjemnosci poprost mi sie nie chce

wczoraj padałam pierwszy raz bylam tak zmeczona ze o godz 20 juz spalam a dzis w pracy od 6-16

mi na prenatalnych lekarz powiedział 80% chlopak w wtorek ide do mojego gina i podpytam nie mowiac co tamten powiedział :D ale moje przeczcia od poczatku byly na chlopaka i mam nadzieje ze sie nie zmienią
olaaaaaaa zazdroszcze zakupów ja tez sie wybieram na sklepy ale powaznie nie mam kiedy chcialabym cos juz sobie kupic ale wiecznie mi czasu brakuje jedynie jak bylam w lidlu to kupilam te spiochy a teraz mysle moglam wziasc roziar 50/56 a wzelam 62/68...

co do slubu ja brałam w wieku 21 lat a mąż mial 23 :D a bylismy ze soba juz 4 lata

uffffff nadrobilam was po pogodzie czytania

Witam dziewczyny w czwartkowy dzień. U nas panuje grypa bóle brzucha i wymioty bądź biegunka. I każdy po kolei ją przechodzi. A co najgorsze bije się żeby i mnie nie dopadło. .. no ale i tak nic nie zrobię skoro przebywam ze wszystkimi w jednym domu wiec pewnie i mnie złapie ta grypa. . Eh [emoji53][emoji53][emoji53]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Ojej, trzymam kciuki zeby jednak Cie ominelo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Sabinaaa81 bardzo ci współczuje przezyc moja córka 29.01 ma urodziny konczy 8 lat i az mnie ta twoja historia poruszyła bo pomyslałam o mojej corce ze jest dokladnie w tym samym wieku i jak by jej sie stala krzywda to nie wiem co bym zrobiła... ja jestem raczej wyluzowana mama duzo gadamy, duzo sama robi bardzo samodzielna ale to ja ją ciągnę do tego żeby wiele rzeczy sama robiła a teraz sie zastanawiam czy dobrze ...bo chociaz chodzi sama wszedzie, wiele potrai nie wiem jakby sie zachowała w sytuacji zagrozenia nawet nie wiem jak ja bym sie zachowala...

co do seksu :D u mnie nie ma przeciwskazań wogole i moj mąż jak najbardziej korzysta ale moja ochota jest na poziomie -10 nie wiem czemu ale nie odczuwam przyjemnosci poprost mi sie nie chce

wczoraj padałam pierwszy raz bylam tak zmeczona ze o godz 20 juz spalam a dzis w pracy od 6-16

mi na prenatalnych lekarz powiedział 80% chlopak w wtorek ide do mojego gina i podpytam nie mowiac co tamten powiedział :D ale moje przeczcia od poczatku byly na chlopaka i mam nadzieje ze sie nie zmienią
olaaaaaaa zazdroszcze zakupów ja tez sie wybieram na sklepy ale powaznie nie mam kiedy chcialabym cos juz sobie kupic ale wiecznie mi czasu brakuje jedynie jak bylam w lidlu to kupilam te spiochy a teraz mysle moglam wziasc roziar 50/56 a wzelam 62/68...

co do slubu ja brałam w wieku 21 lat a mąż mial 23 :D a bylismy ze soba juz 4 lata

uffffff nadrobilam was po pogodzie czytania
No te ciuszki z lidla wychodzą chyba trochę większe rozmiarowo. Ja kupiłam 62/68 i wydają mi się duże. Chyba jeszcze kupię o ile będą jakieś śpioszki bo śpioszków takich z cieńszej bawełny nie mam żadnych.

Do góry