reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Teraz akurat każda z nas prowadzi aktywny tryb [emoji16] tyle się w nas dzieje... Serce pracuje na innych obrotach

f2w39n7303c24ozn.png

Haha świetnie to ujelas:D

Dasz radę :D Jest dużo ślicznych ubranek dla dziewczynek i nie koniecznie różowych, sama nie lubię takiej przesady różu.
Mam nadzieję hehe, zawsze w sklepach ubranka dziewczęce zdawały mi się jedną wielką różową masą i nigdy się im nie przyglądałam. Natomiast o dziwo podobają mi się teraz wózki w ciemnym różu zwłaszcza w połączeniu z czarnym czy szarym :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja czekam na księdza, każda koszula zrobiła się bardzo ciasna w biuście, muszę chyba zaopatrzec się w jakąś ciazowe :)

Mnie też coraz bardziej ciągnie do kupienia czegoś :) ale kupię już po wizycie w lutm :) może wyttzymam, pewnie i tak większość zamówię Prze internet żeby Za dużo nie chodzić, pamiętam że z synkiem wejście na dział dieciecy wiązało się minimum z 2 godzinnym oglądaniem :) w jednym sklepie :)

Bierzesz preparaty z żelazem? Mój syn miał kiedyś anemię i po żelazie takie kupy robił. Chyba, że to sok z czarnej porzeczki tak działa.

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :) Wy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Kochana jak zaczęłam brać witaminy w drugim trymestrze to zaczęło się to samo:D i parę dni rozmyslalam czemu tak i tak jak koleżanka napisała w tych witaminach jest żelazo i z tad ten kolor:D

Witam dziewczyny w czwartkowy dzień. U nas panuje grypa bóle brzucha i wymioty bądź biegunka. I każdy po kolei ją przechodzi. A co najgorsze bije się żeby i mnie nie dopadło. .. no ale i tak nic nie zrobię skoro przebywam ze wszystkimi w jednym domu wiec pewnie i mnie złapie ta grypa. . Eh [emoji53][emoji53][emoji53]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Haha kochana to nie wiem czy mam Ci życzyć, żeby sen sprawdził się na odwrót czy nie :p Bo ta córka z brodą to średnio :D
Ja jestem uzależniona od kupowania ciuszków i akcesoriów dla maluszka :p

Poproszę lekki poród i córkę- bez brody :D

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :) Wy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Będzie Ci trudniej, ale się da :tak: Styl marynarski, paseczki, czerwień...

Witajcie dziewczyny. Dzis ok. poludnia okaze sie czy wuchodzimy. To zalezy od wyniku jednego badania. Mam nadzoeje, ze juz dzis pospimy w domku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mam nadzieję, że będziecie mogły już wrócić do domu! A są już jakieś wyniki badań, wiadomo wstępnie co to mogło być?

Do góry