Sabinaaa81
Fanka BB :)
Powodzenia naxwizytach dziewczyny! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz akurat każda z nas prowadzi aktywny tryb [emoji16] tyle się w nas dzieje... Serce pracuje na innych obrotach
Mam nadzieję hehe, zawsze w sklepach ubranka dziewczęce zdawały mi się jedną wielką różową masą i nigdy się im nie przyglądałam. Natomiast o dziwo podobają mi się teraz wózki w ciemnym różu zwłaszcza w połączeniu z czarnym czy szarymDasz radę Jest dużo ślicznych ubranek dla dziewczynek i nie koniecznie różowych, sama nie lubię takiej przesady różu.
Pracujemy nawet na leżąco [emoji16]Haha świetnie to ujelas
Bierzesz preparaty z żelazem? Mój syn miał kiedyś anemię i po żelazie takie kupy robił. Chyba, że to sok z czarnej porzeczki tak działa.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty Wy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible
Pracujemy nawet na leżąco [emoji16]
Haha kochana to nie wiem czy mam Ci życzyć, żeby sen sprawdził się na odwrót czy nie Bo ta córka z brodą to średnio
Ja jestem uzależniona od kupowania ciuszków i akcesoriów dla maluszka
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty Wy tu mówicie o kupowaniu ubranek na przeczucie, a ja byłam wczoraj w Pepco po pudełka i mój wzrok dalej ucieka od różowych ubranek, których nie cierpię. Jak się płeć potwierdzi na polowkowych to będę miała wyzwanie. Zrobić wyprawkę dla dziewczynki bez różowego koloru. Mission impossible
Witajcie dziewczyny. Dzis ok. poludnia okaze sie czy wuchodzimy. To zalezy od wyniku jednego badania. Mam nadzoeje, ze juz dzis pospimy w domku.
Aniołek[*]8.08.2017