reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie ciekawe co się sprawdzi no nic trzeba czekać do kolejnego usg jak potwierdzi drugi raz dziewczynke to biorę się za zakupy tym bardziej ze będę miała trochę mniej czasu bo dużo wcześniej położy mnie do szpitala na obserwacje :)
Mi też gin sugeruje żebym wyprawkę miała gotową do końca maja, bo sie boi co bedzie z tym moim ciśnieniem i sercem. Mi kompletowanie wyprawki sprawia ogromną przyjemność. W pokoju dzieciecym jest już dywanik łóżko(ale takie dla dorosłej osoby) i szafa. Wszystko to było kupione zanim wiedzielismy ze zostaniemy rodzicami. Do tej pory pokój Nam służył jako pokój gościnny. Czas go przerobić :)

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji8] nie mam pojęcia gdzie mogłam złapać takiego wirusa jak tylko siedzę w domu... jakiś intruz musiał mi go przynieść tutaj [emoji4] oby tylko z Maluszkiem było dobrze, ja zniosę wszystko [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

To nic nie zlego
Czosnek miod cytryna

Ja mam guzy tarczycy jutro onkologia co to jest;:/ sa dwa prawy wiekszy
Za mnie duzo kciukow potrzebuje

Mi też gin sugeruje żebym wyprawkę miała gotową do końca maja, bo sie boi co bedzie z tym moim ciśnieniem i sercem. Mi kompletowanie wyprawki sprawia ogromną przyjemność. W pokoju dzieciecym jest już dywanik łóżko(ale takie dla dorosłej osoby) i szafa. Wszystko to było kupione zanim wiedzielismy ze zostaniemy rodzicami. Do tej pory pokój Nam służył jako pokój gościnny. Czas go przerobić :)
Też bym chciała móc urządzać powolutku pokoik dla maluszka ale niestety muszę z tym poczekać :( Czeka nas ocieplanie domu bo straszny grzyb wychodzi przez przemarzanie ścian akurat w tym dziecięcym pokoju najwięcej :( Więc najwcześniej za pokoik zabierzemy się pod koniec tego roku, ale mamy już meble do pokoju bo chcemy przenieść dwie komody z salonu właśnie tam bo jakoś średnio mi one pasują w salonie a do salonu kupić coś innego. Ewentualnie pozostanie zakup jakiejś małej szafy.

Wstawiałaś zdjęcie z tel? Bo mam z tym problem.
Chyba nie,akurat to zdjecie najpierw wrzuciłam na fb a potem na kompie sobie ściągnęłam z fb :) Ale nie pamiętam czy zmniejszałam. Bo tu na forum zdjęcia muszą być mniejsze. Jak wrzucam zdjęcia np ciuszków przez telefon to zmniejszam rozdzielczość zdjęcia, cykam fotkę i potem wrzucam.

reklama
Chyba nie,akurat to zdjecie najpierw wrzuciłam na fb a potem na kompie sobie ściągnęłam z fb :) Ale nie pamiętam czy zmniejszałam. Bo tu na forum zdjęcia muszą być mniejsze. Jak wrzucam zdjęcia np ciuszków przez telefon to zmniejszam rozdzielczość zdjęcia, cykam fotkę i potem wrzucam.
Ja też zmniejszam zdjęcia ale na zmniejszacz.pl☺️

Do góry