G
gosc12
Gość
Ja teraz idę w skończonym 15 tygodniu jak będzie wszystko ok to zapytam co tam widać
Nie zapomnij o zdjeciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz idę w skończonym 15 tygodniu jak będzie wszystko ok to zapytam co tam widać
Ja też zawsze miałam lepszy kontakt z dziewczynkami, zawsze chciałam córeczkę, żeby ubierać ją w te śliczne ubranka, kupować takie słodkie zabawki itp a jak zaszłam w ciążę to najpierw nie miałam przeczucia jaka płeć a potem nagle zaczęłam gadać do brzuszka jak do chłopca i nazywać go groszkiem Nagle w sklepach zaczęłam zwracać uwagę na chłopięce ubranka i akcesoria nie w różu Mam nadzieję, że na drugich prenatalnych nie okaże się, że to jednak dziewczynka bo przeżyje szokJa jem tylko slodkie, od wczoraj mam ochote na kwasne. Mieso mi smierdzi, wygladam okropnie, ciekawa jestem bardzo co nosze w brzuszku ja znowu mam lepszy kontakt z dziewczynkami, ale jesli byl by chlopczyk to pewnir byl by to moj synus mamusi. ❤
Ojeej, ale pomylka wazne ze wszystko wporzadku
Mi zawsze daje ale ja szczerze mówiąc to się żadko dopytywałam o płeć, w każdej ciąży było mi to obojętne. Najczęściej dopiero zapytałam tak 5,6 miesiąc żeby jakaś wyprawkę przygotowaćNie zapomnij o zdjeciu
No takie rysy delikatniejszeTaka delikatna z buzi, tez bym powiedziala, ze dziewczynka
To mówisz że śpiworek się sprawdza? Bo ja właśnie też bym chciała używać go ale jakoś tak mi się wydaje że ramionka i rączki zmarzną
No rzeczywiście masz rację jest różnicaNo takie rysy delikatniejsze
Zobacz u mnie, całkiem inaczej wygląda buzia Niestety zdjęcie nie jest za duże.
Zobacz załącznik 835689