reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

a co do łóżeczka - na pewno będzie białe ;)
sypialnia w odcieniach szarości (bardzo jasny plus trochę ciemniejszy), do tego będzie białe łóżko i białe szafki nocne, więc chcę białe łóżeczko i białą komodę z przewijakiem ;) i jeszcze jedną jakąś niską długą białą komódkę pod oknem, żeby było miejsce na schowanie czegokolwiek ;)

reklama
Klaudia nuba niestety nie widać, pozostaje Ci czekać do nastepnej wizyty, a wtedy to już powinno być widać docelowe narządy płciowe :-)
Ja mam jutro wizytę 12t3d i nawet jak nub będzie widoczny i płaski to do końca 13 może się jeszcze podnieść więc to też nie na 100 procent, fajnie macie te co już wiedzą, są plusy i minusy bycia lipcowka na sam koniec miesiąca ;-)

W 16 tygodniu moze juz sie dowiem :) ale chyba tez jeszcze nie na 100 % ?;) ja tam nie widze plusow, dluzej musze czekniena porod, na plec :p wolalabym termin na poczatku niz 28.07 :)

A u mnie co widzicie dziewczynka czy chłopczyk? Lekarz mówi ze dziewczynka a ciekawa jestem co Wy widzicie :d

Załączniki

• Screenshot_2018-01-17-14-29-14.png
    Screenshot_2018-01-17-14-29-14.png
    132,3 KB · Wyświetleń: 68
Boze dziewczyny nie idzie was nadrobic no chyba ze wieczorem przysiade. Ja z rana zakupy.
Rachunki itd.teraz szybki obiad a na kolacje szykuje szaranczy skrzydelka na ryzu. I zaraz mykam do fryzjera. Na saune,pielegnice i podciecie. Moze wtedy was troche poczytam bo sie schodzi z moimi wlosami. Gratuluje udanych wizyt.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w pierwszej ciąży wychodziła dziewczynka jeśli chodzi o jedzenie (tylko owoce i słodkie mi smakowało) Nie miałam ochoty na nabiał i mięso. Cerę miałam bardzo ładną, czyli to dla odmiany sugerowało chłopca. Urodził się synek :-)
Teraz wyglądam tragicznie, prognozowana - dziewczynka. Od mięsa znowu mnie odrzuciło. Trzymam kciuki, aby to był znowu chłopiec :-) Boję się być mamą dziewczynki, ze względu na moje dzieciństwo. Mam też z małymi dziewczynkami słabszy kontakt niż z chłopcami.

Ja jem tylko slodkie, od wczoraj mam ochote na kwasne. Mieso mi smierdzi, wygladam okropnie, ciekawa jestem bardzo co nosze w brzuszku :) ja znowu mam lepszy kontakt z dziewczynkami, ale jesli byl by chlopczyk to pewnir byl by to moj synus mamusi. ❤

reklama
Do góry