reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zrobiłam sobie pomidorki ze śmietana i tak mi posmakowały ze zaraz chyba druga miskę zrobię :D ja narazie kupiłam tylko jedne białe body takie koprrtowe żeby łatwo było założyć :) łóżeczko tez chce białe chciałam i ochraniacze ale teraz się nad tym zastanawiam i chyba zrezygnuje
Ja ostatnio cały czas jem pomidory w śmietanie i tosty :D

reklama
@Zonami a na moim poprzednim zdjęciu coś widać? Teraz będę miała usg za tydzień

Załączniki

• 10526995_IMG_20180111_142415.jpg
    10526995_IMG_20180111_142415.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 64
Klaudia nuba niestety nie widać, pozostaje Ci czekać do nastepnej wizyty, a wtedy to już powinno być widać docelowe narządy płciowe :-)
Ja mam jutro wizytę 12t3d i nawet jak nub będzie widoczny i płaski to do końca 13 może się jeszcze podnieść więc to też nie na 100 procent, fajnie macie te co już wiedzą, są plusy i minusy bycia lipcowka na sam koniec miesiąca ;-)

Kinga cóż za urocze zdjęcie! Ale ono jest niestety jakby robione od przodu dlatego widzisz dobrze twarz dzieciatka, a nub widać na zdjęciach z boku, takich co mierzą crl. Masz takie?

reklama
Zrobiłam sobie pomidorki ze śmietana i tak mi posmakowały ze zaraz chyba druga miskę zrobię :D ja narazie kupiłam tylko jedne białe body takie koprrtowe żeby łatwo było założyć :) łóżeczko tez chce białe chciałam i ochraniacze ale teraz się nad tym zastanawiam i chyba zrezygnuje

Ja po tym co juz przeczytalam tez rezygnuje z ochraniaczy a z baldachimu raczej nie zrezygnuje, dbam o mieszkanie i o czystosc wiec prac moge co jakis czas jesli chodzi o osiadanie sie kurzu. :> lozeczka bialr najpiekniejsze :) i dla chlopczyka o dla dziewczynki, a tym bardziej, ze mam w sypialni lozko malzenskie z bialym obiciem, biale meble ❤ i lozeczko swietnie sie spasuje :)

Do góry