G
gosc12
Gość
@nagini84 trzymam kciuki. Ja się wczoraj na wieczór najadłam mleczka w tubce karmelowego taka ochotadzisiaj jeszcze sobie leżę i od czasu do czasu dzidziol mnie puka
![]()
Wczoraj napomnialam o mleczku i sie zachciało na wieczor
Witam was moje kochane lipcoweczki.. mam za sobą strasznie ciężka noc , od 2 spać nie mogłampóźniej zaczęła sie znów ostra burza i grad i tak zaczęłam sobie myśleć nad ludźmi bezdomnymi co oni muszą czuć jak nie mają się gdzie skryc w taka pogode,że jest im zimno itd
A jak już zasnelam to snila mi się wojna i przez cały sen uciekalam żeby mnie niezastrzelili do tego głowa mi pęka
mimo wszystko spokojnego dzionka wam życzę
![]()
Nie wyobrazam sobir ich marzniecia
Gdy moja ciąża była w tym wieku co Twoja też to czułam. Gin powiedziała, że to nie możliwe. Czułaś albo jelita, albo macica miałas delikatny skurcz macicy. U mnie okazał się to być skurcz. Od kiedy biorę magne b6 juz sie to nie zdarza. Ruchow dziecka nie da sie z niczym innym pomylić. Czuje je od wczoraj i gwarantuje, że jak je poczujesz to będziesz wiedziała, że to to.
Nie bezpieczne sa te skurcze ? Ale bylo to jednorazowe uczucie, wiec wydaje mi sir ze w takim razie jest wszystko wporzadku. Nir moge sie doczekac a kiedy w pierwszej ciazy poczulas ruchy ?