reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aaaaaaa i jeszcze mam pytanko do Was czy macie takie kłucia w kroczu? Teraz leżę i mnie kłuję mam tak os czasu do czasu
Ja w ciazy z corka mialam takie klucia. Lekarz po usg powiedzial, ze to dzidzia udeza glowka w szyjke[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzisiaj w nocy nie moglam spac przez ta moja alergie .. Ale to chyba byla najpiekniejsza noc w moim zyciu. O ile sie nie myle :D Chyba pierwszy raz poczułam ruchy dzidziusia ❤ takie pulsowanie w jednym miejscu, jak by mnie ktos dotykal delikatnie palcem od srodka, czasami nawet zabolało. Mozliwe, ze to bylo dziecko ? z OM wychodzi mi 12t4d a z usg 13t4d. Ktorym sie sugerowac ? ;)

Witam dziewczyny.
Mialam napisac wczoraj po wizycie ale tyle naskrobalyscie, ze nie szło nadrobić. Gratuluje wszystkich udanych wizyt !
Ja mam zamiar przestać pracować po Wielkanocy, na dzien dzisiejszy taki jest plan przynajmniej.

Melduje ze po wizycie wszystko ok, dzidziuś skakał i ruszał sie jak szalony:) moj mowi ze to napewno po mnie bo ja tak sie zawsze wiercę ;)
Martwi mnie tylko wielkości dziecka,
Wczoraj był 12+6 a dzidziuś mierzył 6.56 cm. Oczywiście dziś naczytałam sie głupot i teraz sie martwię.

Dzisiaj w nocy nie moglam spac przez ta moja alergie .. Ale to chyba byla najpiekniejsza noc w moim zyciu. O ile sie nie myle :D Chyba pierwszy raz poczułam ruchy dzidziusia ❤ takie pulsowanie w jednym miejscu, jak by mnie ktos dotykal delikatnie palcem od srodka, czasami nawet zabolało. Mozliwe, ze to bylo dziecko ? z OM wychodzi mi 12t4d a z usg 13t4d. Ktorym sie sugerowac ? ;)
To chyba za wcześnie na ruchy, ale mogę się mylić :)

Witam dziewczyny.
Mialam napisac wczoraj po wizycie ale tyle naskrobalyscie, ze nie szło nadrobić. Gratuluje wszystkich udanych wizyt !
Ja mam zamiar przestać pracować po Wielkanocy, na dzien dzisiejszy taki jest plan przynajmniej.

Melduje ze po wizycie wszystko ok, dzidziuś skakał i ruszał sie jak szalony:) moj mowi ze to napewno po mnie bo ja tak sie zawsze wiercę ;)
Wczoraj był 12+6 a dzidziuś mierzył 6.56 cm. Oczywiście dziś naczytałam sie głupot i teraz sie martwię.
To chyba dobrze ja ostatnio w 13+1 miałam 7,5 cm i dzidzia była 3 dni starsza

Witam dziewczyny.

Skoro lekarza nic niepokoji to Ciebie tym bardziej Mamusko niepowinno. Teraz dzidzie rosną swoim tempem :) A może nie będzie w ogóle wielka jak się urodzi tylko kruszynka :)

reklama
Mi właśnie lekarz nic nie zalecil... napisal tylko w karcie ciazy konflikt i tyle... sama nie wiem czy zrobic sobie samej tej odczynnik... a ten coombs to nie sa czasem te przeciwciala?bo jak robilam grupe krwi to od razu to z tym bylo

Przy pierwszej ciazy to przed porodem zastrzyk dostaniesz tylko nic teraz nie musisz robic

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry