reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dokladnie,ja jak bylam na usg i pytalam czy dostane fotki to pytal sie czemu pytam ,a on ze moglam corke zabrac ze soba to by zobaczyla na zywo a nie tylko na fotkachWszystko zależy od lekarza. Ja mam wspaniałą gin, podczas wizyty Ł kieruje telefon na ekran i mamy pamiątki w postaci filmików. Nawet gin się smieję i mówi "oo Pan Łukasz kameruje to zaraz spróbujemy lepsze ujęcie złapać" Niektórzy lekarze sie nie zgadzają
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja sama nagrywam każde usg co wizytę mam już trzyHehe a gdy mama bedzie podczas badania moze nagrywac na telefon to co sie dzieje na usg ? Czy myslicie, ze lekarz sie nie zgodzi ?:/
U mnie nie było stwierdzone dlaczego stracilam pierwsza ciążę a w związku właśnie ze stratą miałam na NFZ
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
G
gosc12
Gość
Mojego lenia pod koniec ciąży budziłam masą krówkową. Trzymałam w lodówce i jadłam łyżeczkę czy dwie jak zaszła potrzeba. On długo sypiał, a ja i schizowalam. Po porodzie mu zostało, na przemian jadł i spał nawet po 5 godzin bez przerwy Marzę o drugim tak bezproblemowym dziecku
Ja mam naszykowane mleczko zageszczone slodzone to super, mialas duzo czasu zeby odpoczac, posprzatac czy ugotowac
Ooo mleczko.... Ale mi smaka narobiłaśJa mam naszykowane mleczko zageszczone slodzone to super, mialas duzo czasu zeby odpoczac, posprzatac czy ugotowac
olaaa7
Nie wiem czy będzie mogła stać aż tak blisko monitora żeby cokolwiek było na tym nagraniu widać Zależy w jakiej odległości jest monitorHehe a gdy mama bedzie podczas badania moze nagrywac na telefon to co sie dzieje na usg ? Czy myslicie, ze lekarz sie nie zgodzi ?:/
olaaa7
W takim razie muszę się zaopatrzyćMojego lenia pod koniec ciąży budziłam masą krówkową. Trzymałam w lodówce i jadłam łyżeczkę czy dwie jak zaszła potrzeba. On długo sypiał, a ja i schizowalam. Po porodzie mu zostało, na przemian jadł i spał nawet po 5 godzin bez przerwy Marzę o drugim tak bezproblemowym dziecku
Przy badaniu usg plamię trochę, chyba, że wiernik dotknie nadżerki, to oczywiście leci... Dobrze, że chociaż wiem, że to z nadżerki, ale i tak fajnie nie jest...
Dziękuję za rady :*
Powiem jaka jest sytuacja, bo kolejny raz wolałabym nie trafić do szpitala z krwawieniem..
Dziękuję za rady :*
Powiem jaka jest sytuacja, bo kolejny raz wolałabym nie trafić do szpitala z krwawieniem..
G
gosc12
Gość
Nie wiem czy będzie mogła stać aż tak blisko monitora żeby cokolwiek było na tym nagraniu widać Zależy w jakiej odległości jest monitor
Obok mnie, przed lekarzem wiec nie wiem czy bedzie miala dostep. Ale najwazniejsze ze sobie zobaczy. Mnie juz na zmiane boli glowa i brzuch z nerwow. Heh
reklama
Karla88
Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze )
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się...
Ja nie miałam dopochwowe normalnie przez brzuch szyjkę tylko moj lekarz mierzył
Podziel się: