reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie dokonca bo córka urodziła się taka pomarszczona aż zielona i wody tez zielone i lekarze już taka presję wywierali ze musz wyrodzić musze już urodzić

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja urodzilam w terminie rowno i tez mialam wody zielone. Dlatego przyapieszali mi porod.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A mi dzis dziecko zrobiło niespodziankę(chyba czulo że trzeba poprawić mi humor). Zjedliśmy z mężem wczesnie obiad i wlączyliśmy telewizję. Ł usiadł na kanapie a ja polozyłam mu głowę na kolanach i sie połozyłam. Po około 10 minutach poczułam wyraźne ruchy nie dające sie z niczym innym pomylić. Polożylam się szybko na plecach i przyłozyłam dłonie do podbrzusza. ZOSTAŁAM KOPNIĘTA W DŁOŃ :D. Ł pozazdrościł i też przyłożył i mówi że dziecko przybiło z nim piątke :) Wspaniałe uczucie :)

Hej wam ;) My jutro wizyta na 17 a chyba już dziś mi siedzi to w głowie.. jeszcze z łóżka nie wyszłam i chyba już dziś nie mam po co wstawać :eek: stresuje się i nie mogę się doczekać...:-( :(

A mi dzis dziecko zrobiło niespodziankę(chyba czulo że trzeba poprawić mi humor). Zjedliśmy z mężem wczesnie obiad i wlączyliśmy telewizję. Ł usiadł na kanapie a ja polozyłam mu głowę na kolanach i sie połozyłam. Po około 10 minutach poczułam wyraźne ruchy nie dające sie z niczym innym pomylić. Polożylam się szybko na plecach i przyłozyłam dłonie do podbrzusza. ZOSTAŁAM KOPNIĘTA W DŁOŃ :D. Ł pozazdrościł i też przyłożył i mówi że dziecko przybiło z nim piątke :) Wspaniałe uczucie :)
Gratki,masz racje nie da sie z niczym tego pomyslic. Teraz bedziesz czula coraz mocniej i czesciej szczegolnie po jedzeniu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratki,masz racje nie da sie z niczym tego pomyslic. Teraz bedziesz czula coraz mocniej i czesciej szczegolnie po jedzeniu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, ja też czuję najlepiej jak się najem ale dzisiaj się chyba trochę dzidziol okręcił i czuję delikatniej bo wczoraj to wyraźnie czułam

reklama

A to twoją pierwsza ciaza ? Ktory tydzien ?:) Zazdroszcze ❤

Do góry