kinga30
Fanka BB :)
Teoretycznie 25 ale ostatnio ciężko mi było trafić na planowaną mam nadzieję, że teraz się udaKinga kiedy masz następna wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie 25 ale ostatnio ciężko mi było trafić na planowaną mam nadzieję, że teraz się udaKinga kiedy masz następna wizyte?
Ja fatalnie[emoji20] Noc cala nieprzespana. Nie dosc, ze niewygodnie i duszno to jeszcze glowe mi rozwalalo i nos zatkany. No masakra, ze akurat tetaz mnie tak zlapalo[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Wow, to Ci posłodził hehe..Ja wczoraj usłyszałam od syna mojego M, że wyglądam na 18 lat [emoji173]
Też mam ujemną a narzeczony dodatnią. No zobaczymy co mi powie gin, jak coś to sama sobie to zrobię bo i tak badania robię prywatnie.Wow, to Ci posłodził hehe..
Co do konfliktu ja mam ujemna grupę mąż dodatnią, córka ma grupę męża. Ale i tak w pierwszej ciąży miałam robione badania na combsa. Po porodzie podali mi immunoglobulinę i ponoć jest spokój ale i tak trzeba sprawdzać.co 3miesiace. Tak, mój lekarz mówi. Najwyżej znowu ja podadzą gdyby teraz były te antyciała.
Dostałam ochrzan od położnej gdy pogłaskałam brzuch. Byłam przed porodem jakoś tydzień. Sama nie wiem..
Ja niestety nie pamiętam dokładnie a nie mam przy sobie, ale od jakoś 3000 do 5000 mam, więc dużo gorzej niż Ty a lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze.A właśnie jak miakyscie te ryzyka bo ja mam tak
Trisomiii 21 1:18432
Trisomiii 18 1:10005
Trusomii 13 1:448683