reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja fatalnie[emoji20] Noc cala nieprzespana. Nie dosc, ze niewygodnie i duszno to jeszcze glowe mi rozwalalo i nos zatkany. No masakra, ze akurat tetaz mnie tak zlapalo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kurczę to niedobrze:( A masz że sobą jakiś paracetamol chociaż?

Ja wczoraj usłyszałam od syna mojego M, że wyglądam na 18 lat [emoji173] :D
Wow, to Ci posłodził hehe..
Co do konfliktu ja mam ujemna grupę mąż dodatnią, córka ma grupę męża. Ale i tak w pierwszej ciąży miałam robione badania na combsa. Po porodzie podali mi immunoglobulinę i ponoć jest spokój ale i tak trzeba sprawdzać.co 3miesiace. Tak, mój lekarz mówi. Najwyżej znowu ja podadzą gdyby teraz były te antyciała.

Wow, to Ci posłodził hehe..
Co do konfliktu ja mam ujemna grupę mąż dodatnią, córka ma grupę męża. Ale i tak w pierwszej ciąży miałam robione badania na combsa. Po porodzie podali mi immunoglobulinę i ponoć jest spokój ale i tak trzeba sprawdzać.co 3miesiace. Tak, mój lekarz mówi. Najwyżej znowu ja podadzą gdyby teraz były te antyciała.
Też mam ujemną a narzeczony dodatnią. No zobaczymy co mi powie gin, jak coś to sama sobie to zrobię bo i tak badania robię prywatnie.

Dostałam ochrzan od położnej gdy pogłaskałam brzuch. Byłam przed porodem jakoś tydzień. Sama nie wiem..

Chyba właśnie przed porodem nie powinno się tego robić, tak jak dotykać piersi-sutków, bo to pobudza skurcze. Za to już podczas akcji porodowej bardzo wskazane. Kolega dostał przykaz od położnej masowania żonie sutków pod prysznicem żeby przyspieszyć akcje :)

WRESZCIE skończył się u mnie 1 trymestr! [emoji1308]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry