Veraska
Fanka BB :)
No i prawidłowo :-) mamy tyle na ile się czujemy. Mi w ogóle dają mniej lat niż w dowodzie pisze.Mam to samo, w lipcu stuknie 31 a czuję się na max 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i prawidłowo :-) mamy tyle na ile się czujemy. Mi w ogóle dają mniej lat niż w dowodzie pisze.Mam to samo, w lipcu stuknie 31 a czuję się na max 20
Kinga kiedy masz następna wizyte?A ja we wrześniu 32 na morfologie pójdę w przyszłym tygodniu, przeciwciała już miałam robione
A no to fajnie przynajmniej się nie nudzi a jak Ty się Masz?
No właśnie ostatnio mi mówił, że przy pierwszym dziecku nie powinno być problemu, że zależy jeszcze jaką grupę krwi będzie miało maleństwo.Napewno skoro macie konflikt, pamiętaj o tym żeby mu przypomnieć, to ci powiem kiedy masz ribic
Ja wczoraj usłyszałam od syna mojego M, że wyglądam na 18 lat [emoji173]No i prawidłowo :-) mamy tyle na ile się czujemy. Mi w ogóle dają mniej lat niż w dowodzie pisze.
Dostałam ochrzan od położnej gdy pogłaskałam brzuch. Byłam przed porodem jakoś tydzień. Sama nie wiem..Przed chwilą któraś z was zaczeła temat o głaskaniu brzuszka podsyłam cytat z bloga mamy ginekolog na temat zbędnych porad w ciąży
"2. Nie głaskaj brzucha – możesz wywołać skurcze.
Nie rozumiem skąd ten mit. Macica jak każdy inny mięsień pod wpływem dotyku, może się kurczyć – ale to jest normalne zdrowe zjawisko. Takie skurcze pod wpływem głaskania są przyjemne dla mamy i dziecka… i ….NIE wywołują porodu."
Powodzenia na wizycie :-)Witam się wtorkowo wizytowo O 16:15 wizyta, już nie mogę się doczekać, żeby tylko wszystko było dobrze. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje? Dzisiaj zaczynamy 16 tydzień [emoji7] Może uda się potwierdzić płeć [emoji173]
No ja mam nadzieję, że dobrze widać w skończonym 19 tygodniu Bo akurat tak nam wypadają drugie prenatalne Muszę tylko zadzwonić i zapytać co i jak z nagrywaniem usg w 4D bo bardzo byśmy chcieli
Ooo jakie słodkie [emoji173] A w jakiej są cenie? Było coś jeszcze ciekawego?
(Nie)dziękujęPowodzenia na wizycie :-)
Matko masakra, umarłabym na zawał na miejscu. Dobrze, że masz dobre wyniki.Suchajcie wczoraj mój lekarz dał mi resztę kartek z prenatalnych bo drukarka w szpitalu coś się zaciela, wklepal te moje dane w kom i wydrukowałem przychodzi i mówi mi czy dodatkowe badania były robione? A ja ze nie.. a tam ryzyko trisomii 21 1:39 ja takie oczy a on tłumaczy że bierze się ten drugi wynik że 20 razy to się mnożyć czyli 1:834 coś takiego
Nagle przypomniało mi się ze on ma jeszcze jedna osobę z moim nazwiskiem i imieniem i jej te wszystkie dane wklepal, Właśnie mu nie pasowało bo zastanawiał się jak patrzył na mnie ze mam 43 lata haha mówi że bardzo młodo wyglądam.... BOŻE zeszla na zawał