reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A no to fajnie przynajmniej się nie nudzi a jak Ty się Masz?

Ja fatalnie[emoji20] Noc cala nieprzespana. Nie dosc, ze niewygodnie i duszno to jeszcze glowe mi rozwalalo i nos zatkany. No masakra, ze akurat tetaz mnie tak zlapalo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Przed chwilą któraś z was zaczeła temat o głaskaniu brzuszka :) podsyłam cytat z bloga mamy ginekolog na temat zbędnych porad w ciąży :)

"2. Nie głaskaj brzucha – możesz wywołać skurcze.

Nie rozumiem skąd ten mit. Macica jak każdy inny mięsień pod wpływem dotyku, może się kurczyć – ale to jest normalne zdrowe zjawisko. Takie skurcze pod wpływem głaskania są przyjemne dla mamy i dziecka… i ….NIE wywołują porodu."
Dostałam ochrzan od położnej gdy pogłaskałam brzuch. Byłam przed porodem jakoś tydzień. Sama nie wiem..

Witam się wtorkowo wizytowo :p O 16:15 wizyta, już nie mogę się doczekać, żeby tylko wszystko było dobrze. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje? Dzisiaj zaczynamy 16 tydzień [emoji7] Może uda się potwierdzić płeć [emoji173]

No ja mam nadzieję, że dobrze widać w skończonym 19 tygodniu :D Bo akurat tak nam wypadają drugie prenatalne :p Muszę tylko zadzwonić i zapytać co i jak z nagrywaniem usg w 4D bo bardzo byśmy chcieli :)

Ooo jakie słodkie [emoji173] A w jakiej są cenie? Było coś jeszcze ciekawego?
Powodzenia na wizycie :-)

Suchajcie wczoraj mój lekarz dał mi resztę kartek z prenatalnych bo drukarka w szpitalu coś się zaciela, wklepal te moje dane w kom i wydrukowałem przychodzi i mówi mi czy dodatkowe badania były robione? A ja ze nie.. a tam ryzyko trisomii 21 1:39 ja takie oczy a on tłumaczy że bierze się ten drugi wynik że 20 razy to się mnożyć czyli 1:834 coś takiego
Nagle przypomniało mi się ze on ma jeszcze jedna osobę z moim nazwiskiem i imieniem i jej te wszystkie dane wklepal, Właśnie mu nie pasowało bo zastanawiał się jak patrzył na mnie ze mam 43 lata haha mówi że bardzo młodo wyglądam.... BOŻE zeszla na zawał

reklama
Suchajcie wczoraj mój lekarz dał mi resztę kartek z prenatalnych bo drukarka w szpitalu coś się zaciela, wklepal te moje dane w kom i wydrukowałem przychodzi i mówi mi czy dodatkowe badania były robione? A ja ze nie.. a tam ryzyko trisomii 21 1:39 ja takie oczy a on tłumaczy że bierze się ten drugi wynik że 20 razy to się mnożyć czyli 1:834 coś takiego
Nagle przypomniało mi się ze on ma jeszcze jedna osobę z moim nazwiskiem i imieniem i jej te wszystkie dane wklepal, Właśnie mu nie pasowało bo zastanawiał się jak patrzył na mnie ze mam 43 lata haha mówi że bardzo młodo wyglądam.... BOŻE zeszla na zawał
Matko masakra, umarłabym na zawał na miejscu. Dobrze, że masz dobre wyniki.

Do góry