reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej, ja już na nogach wstałam przed 7 synek nie dał pospać a sporo nie spałam w nocy... ech... Może dziś odespie ale już czuję że zaczyna mnie głowa boleć :/
Ja też miałam spokój w ostatnim miesiącu od badań sam mocz miałam a teraz zlecił przeciwciała bo w 16 tyg się robi i później co 6 tyg, morfologie Mocz i chyba tyle muszę spojrzeć na zlecenie
Ja od 6 codziennie męczę się.a tak chciałabym pospać do 9 ;-) też przeciwciała ( combsa) musze robić a miałam ostatnio. A tak to co miesiąc morfologia plus mocz.
Tak swoja droga, to zastanawialam sie, czy sa tu jakies bardzo mlode mamy w lipcu? Ja tylko 20 lat :D A widze, ze wszyscy tutaj bardziej doswiadczeni w zyciu :D :D
U mnie na osi 32 ale czuję się na 22 :-)

@Agatka29 najważniejsze że jest ok [emoji4] płeć jeszcze poznasz [emoji4] gratuluję udanej wizyty [emoji4]

Mi do gardła doszły dzisiaj zatoki, głowa mi pęka. Przepłaukałam Irigasinem i zaraz znów będę robić inhalację ale coś czuję że ciężka noc przede mną. W środę zapisałam się do rodzinnej niech mnie osłucha i zobaczy czy nic groźniejszego tam się nie zaczyna...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Kurcze mam to samo i nawet nie mam jak sie poinhalowac[emoji53] Zdrowka Ci zycze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie te tak.

Ale ja nie jestem w pierwszej ciąży :) ziemniaki i inne warzywa myjemy i obieramy a i tak są "potencjalnie" niebezpieczne. "Potencjalnie" więc nie to że panikuję tylko zwracam uwagę :)
Zawsze myje owoce i warzywa ale teraz jakoś większą uwagę do tego przykładam. Nawet że z mojego ogródka to i tak trzeba umyć :-)

reklama
Do góry