reklama
Veraska
Fanka BB :)
Ja od 6 codziennie męczę się.a tak chciałabym pospać do 9 ;-) też przeciwciała ( combsa) musze robić a miałam ostatnio. A tak to co miesiąc morfologia plus mocz.Hej, ja już na nogach wstałam przed 7 synek nie dał pospać a sporo nie spałam w nocy... ech... Może dziś odespie ale już czuję że zaczyna mnie głowa boleć :/
Ja też miałam spokój w ostatnim miesiącu od badań sam mocz miałam a teraz zlecił przeciwciała bo w 16 tyg się robi i później co 6 tyg, morfologie Mocz i chyba tyle muszę spojrzeć na zlecenie
U mnie na osi 32 ale czuję się na 22 :-)Tak swoja droga, to zastanawialam sie, czy sa tu jakies bardzo mlode mamy w lipcu? Ja tylko 20 lat A widze, ze wszyscy tutaj bardziej doswiadczeni w zyciu
olaaa7
Dziękuję To tego jeszcze nie miałam, pewnie teraz mnie to czekaChodzi mi o odczynnik combsa
olaaa7
Mam to samo, w lipcu stuknie 31 a czuję się na max 20Ja od 6 codziennie męczę się.a tak chciałabym pospać do 9 ;-) też przeciwciała ( combsa) musze robić a miałam ostatnio. A tak to co miesiąc morfologia plus mocz.
U mnie na osi 32 ale czuję się na 22 :-)
Margana
Kurcze mam to samo i nawet nie mam jak sie poinhalowac[emoji53] Zdrowka Ci zycze!@Agatka29 najważniejsze że jest ok [emoji4] płeć jeszcze poznasz [emoji4] gratuluję udanej wizyty [emoji4]
Mi do gardła doszły dzisiaj zatoki, głowa mi pęka. Przepłaukałam Irigasinem i zaraz znów będę robić inhalację ale coś czuję że ciężka noc przede mną. W środę zapisałam się do rodzinnej niech mnie osłucha i zobaczy czy nic groźniejszego tam się nie zaczyna...
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Aniołek[*]8.08.2017
Veraska
Zawsze myje owoce i warzywa ale teraz jakoś większą uwagę do tego przykładam. Nawet że z mojego ogródka to i tak trzeba umyć :-)Pewnie te tak.
Ale ja nie jestem w pierwszej ciąży ziemniaki i inne warzywa myjemy i obieramy a i tak są "potencjalnie" niebezpieczne. "Potencjalnie" więc nie to że panikuję tylko zwracam uwagę
Agatka29
Napewno skoro macie konflikt, pamiętaj o tym żeby mu przypomnieć, to ci powiem kiedy masz ribicDziękuję To tego jeszcze nie miałam, pewnie teraz mnie to czeka
reklama
Agatka29
Bidulka jeszcze Cię musiało rozłożyć jak nie ma Cie w domuKurcze mam to samo i nawet nie mam jak sie poinhalowac[emoji53] Zdrowka Ci zycze!
Aniołek[*]8.08.2017
A córka jak tam?
Podziel się: