reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się wtorkowo wizytowo :p O 16:15 wizyta, już nie mogę się doczekać, żeby tylko wszystko było dobrze. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje? Dzisiaj zaczynamy 16 tydzień [emoji7] Może uda się potwierdzić płeć [emoji173]

Wlasnie dziewczyny w jakim tygodniu miedzy 18-22najlepiej zrobic usg 3d. Chce sie zapisac prywatnie a nie mam.pojecia w ktorym najlepiej dzidziola widac.
No ja mam nadzieję, że dobrze widać w skończonym 19 tygodniu :D Bo akurat tak nam wypadają drugie prenatalne :p Muszę tylko zadzwonić i zapytać co i jak z nagrywaniem usg w 4D bo bardzo byśmy chcieli :)

Dziewczyny byłam dziś w lidlu piękne rzeczy
100% bawełny 2sztuki w zestawie
1516048469-e1e280dc5ad10b38-aaaaaa.jpeg
1516048476-608703598d76a6da-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Ooo jakie słodkie [emoji173] A w jakiej są cenie? Było coś jeszcze ciekawego?

reklama
Witam się wtorkowo wizytowo :p O 16:15 wizyta, już nie mogę się doczekać, żeby tylko wszystko było dobrze. Kto jeszcze dzisiaj wizytuje? Dzisiaj zaczynamy 16 tydzień [emoji7] Może uda się potwierdzić płeć [emoji173]

No ja mam nadzieję, że dobrze widać w skończonym 19 tygodniu :D Bo akurat tak nam wypadają drugie prenatalne :p Muszę tylko zadzwonić i zapytać co i jak z nagrywaniem usg w 4D bo bardzo byśmy chcieli :)

Ooo jakie słodkie [emoji173] A w jakiej są cenie? Było coś jeszcze ciekawego?

19,90 za 2 szt wiec cenowo super a w składzie 100% bawełny były tez komplet pieluszek 3 szt w fajnych beżowych i brązowych kolorach organiczne za 25 zł chyba czapeczki bawełniane ale u nas już tylko wielkie
Rozmiary

16udyx8di9hvrs5t.png

19,90 za 2 szt wiec cenowo super a w składzie 100% bawełny były tez komplet pieluszek 3 szt w fajnych beżowych i brązowych kolorach organiczne za 25 zł chyba czapeczki bawełniane ale u nas już tylko wielkie
Rozmiary
16udyx8di9hvrs5t.png
Aaa to chyba widziałam tą serię, ona była jakiś czas temu w gazetkce :) Właśnie te moje spodnie, którego kupiłam jakiś czas temu w Lidlu to chyba te same tylko inne wzory. Ale i tak wejdę zobaczyć :p Gatunkowo są super, bez porównania do niektórych ciuszków z Pepco. Bawełna całkiem inna taka mięciutka i delikatna.

Dzień dobry, witam wszystkie z samego rana. Zdążyłam już oddać krew do badania i teraz zjadłam śniadanie. Badania krwi na czczo w ciąży to dla mnie katorga bo mnie mdli okropnie wtedy. Teraz już tylko czekam na czwartkowa wizytę. A dziś zaczynam 17 tydzień. Ale ten czas leci.

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, witam wszystkie z samego rana. Zdążyłam już oddać krew do badania i teraz zjadłam śniadanie. Badania krwi na czczo w ciąży to dla mnie katorga bo mnie mdli okropnie wtedy. Teraz już tylko czekam na czwartkowa wizytę. A dziś zaczynam 17 tydzień. Ale ten czas leci.

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie badania robiłaś dzisiaj?

Hej, ja już na nogach wstałam przed 7 synek nie dał pospać a sporo nie spałam w nocy... ech... Może dziś odespie ale już czuję że zaczyna mnie głowa boleć :/
Ja też miałam spokój w ostatnim miesiącu od badań sam mocz miałam a teraz zlecił przeciwciała bo w 16 tyg się robi i później co 6 tyg, morfologie Mocz i chyba tyle muszę spojrzeć na zlecenie

reklama
Hej, ja już na nogach wstałam przed 7 synek nie dał pospać a sporo nie spałam w nocy... ech... Może dziś odespie ale już czuję że zaczyna mnie głowa boleć :/
Ja też miałam spokój w ostatnim miesiącu od badań sam mocz miałam a teraz zlecił przeciwciała bo w 16 tyg się robi i później co 6 tyg, morfologie Mocz i chyba tyle muszę spojrzeć na zlecenie
Te przeciwciała to chodzi o te anty-TPO? Swoją drogą jak to jest z tym wynikiem? Bo u mnie nie występują a jednak choruję na niedoczynność tarczycy. Może ktoś mi rozjaśnić ten temat?

Do góry