reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca
Dobry boże i niby człowiek wie że takie rzeczy się zdarzają. Ale skąd i jak tak można małemu dziecku zrobić.

reklama
Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca

Boże to jest straszne :(

Ja do końca to będę jak słonica chyba[emoji5]️ Ty dalej odemnie i taki zgrabny brzuszek
Kinia cos ty ,masz ladny zaokraglony brzuszek. Ja mam szeroma miednice i zawsze mi sie tak rozklada. Po cc bedziemy jak po liftingu hahahaha bo musza zrosty usunac i zszyc od nowa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia cos ty ,masz ladny zaokraglony brzuszek. Ja mam szeroma miednice i zawsze mi sie tak rozklada. Po cc bedziemy jak po liftingu hahahaha bo musza zrosty usunac i zszyc od nowa.

O patrz o tym nie pomyślałam ☺️ trochę się boję tego CC, w ogóle ostatnio mnie jakieś obawy ciągle nachodzą żeby tylko udało mi się donosić

Nie dam rady nadrobić, ale witam się i mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.

Widziałam, że był poruszany temat diety matki karmiącej. Moim zdaniem trzeba obserwować. Ja na początku jadłam wszystko. Mój syn miał kolki i to straszne, więc w akcie desperacji przeszłam na diete. Jadłam mało produktów i niestety też nic to nie dało i wróciłam do normalnego jedzenia. Akurat u nas kolka i to co jadłam nie miało nic wspólnego. Ale są dzieci, które mogą reagować zle na niektóre produkty i niestety tego nie przeskoczymy.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

O patrz o tym nie pomyślałam [emoji5]️ trochę się boję tego CC, w ogóle ostatnio mnie jakieś obawy ciągle nachodzą żeby tylko udało mi się donosić
Ja tez,bo roznie u mnie bywalo . oby donosic do czerwca ,wtedy bedzie dobrze. A u ciebie co sie stalo ze rozwiazali ciaze w 35 tyg? Przepraszam ale mam skleroze i nie pamietam

Ja tez,bo roznie u mnie bywalo . oby donosic do czerwca ,wtedy bedzie dobrze. A u ciebie co sie stalo ze rozwiazali ciaze w 35 tyg? Przepraszam ale mam skleroze i nie pamietam

Spokojnie, ja też wszystkiego nie pamiętam ☺️ jeszcze nas dużo, każda ma swoją historię. Skurcze od 25 tygodnia i w 35 nie dało się zatrzymać

Też jutro jadę na badania krwi przed wizyta w czwartek. Kluje się codziennie heparyna więc pobrania krwi to tylko kolejna czynność z igła [emoji16][emoji16]ale nienawidzę oddawania moczu. To sikanie do kubka jest dla mnie ble.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo jutro badania krwi i moczu a w czwartek wizyt[emoji39] a

reklama
Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.
Zależy od malucha. Ja miałam w szpitalu rozm.56 i rozm.62, ale w międzyczasie musieliśmy dokupić rozm.50, bo urodził się z wagą 2880 i w rozm.56 topił się. Wszystko mu się przekręcało i podwijało. Nie mówiąc o nogawkach i rękawkach za dużych o kilka cm. Na USG przed porodem wychodziła waga o 0,5 kg większa.

Do góry