reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jaki płaski brzuszek :o rzadnej oponki jeszcze ? :D
Jak leze to na plasko. Na luznym brzuchu jak stoje to zaczyna byc widac.
1516011545-5d0857fc38f57048-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój dziec znowu dyskotekę w brzuchu robi[emoji5]️ się najadłam to działa [emoji5]️
Kinia malucha nakarmilas to zadowolony. U mnie wlasnie po jedzeniu dzieciol sie ujawnia. Wczoraj leze a tu nic....... Zjadlam kawalek ciasta o 21 i za jakis czas pukanie.

Ja do końca to będę jak słonica chyba☺️ Ty dalej odemnie i taki zgrabny brzuszek

Załączniki

• 10562992_IMG_20180115_111823.jpg
    10562992_IMG_20180115_111823.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 89
Jak urodziłam syna, babka na sali caly czas jadła mandarynki i uparcie mi tłumaczyła, ze jak jadła w ciąży to teraz też może. Te biedne dziecko sie przez dwa dni darlo niemilosiernie i w dzień i w nocy. Dopiero jedna położna jak ją opieprzyla za te mandarynki to ta przesta je jeść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Ja już zdążyłam sobie zrobić drzemke, ale dalej bym poszla spać :/

Wglebilam sie w temat douli, i sie okazalo, ze dziewczyna, która mieszka dosłownie 300 m ode mnie działa aktywnie jako doula. Wspiera po porodzie, w karmieniu piersią, i dodatkowo zajmuje sie chustowaniem, więc dobrze na przyszlosc wiedzieć :)

Uciekam dziewczyny chwilowo....jakis obiad trza zrobic. No i ciasto dla D do pracy. Trzymam kciuki za wizyty i same dobre wiesci ! Nie produkujcie za duzo!

Jak urodziłam syna, babka na sali caly czas jadła mandarynki i uparcie mi tłumaczyła, ze jak jadła w ciąży to teraz też może. Te biedne dziecko sie przez dwa dni darlo niemilosiernie i w dzień i w nocy. Dopiero jedna położna jak ją opieprzyla za te mandarynki to ta przesta je jeść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Ja już zdążyłam sobie zrobić drzemke, ale dalej bym poszla spać :/

Wglebilam sie w temat douli, i sie okazalo, ze dziewczyna, która mieszka dosłownie 300 m ode mnie działa aktywnie jako doula. Wspiera po porodzie, w karmieniu piersią, i dodatkowo zajmuje sie chustowaniem, więc dobrze na przyszlosc wiedzieć :)
To samo było u mnie lezalam z dziewczyną po cesarce na obiad przynieśli jej z rodzi y wątrobę smażone z dużą ilością cebuli i cały blasze placka z budynkiem i czekolada, minęło parę godzin a w nocy miała koszmar cała noc ic na rękach mała nosiła a ledwo chodziła po tej cesarce tak się darla
Rano bezbronna pyta się lekarki że nie daje rady bo małej coś jest na co ona spojrzała na placek i stwierdziła żeby następnym razem uwazala

Mam nadzieję że do czytacie się ho ten słownik mnie wykończy zresztą tu pisze a tu gotuję i patrzę jeszcze na małego co robi
Także sorki jak nieraz nie da się zrozumieć co napisałem :)

reklama
Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.
Ja już pisałam mój się urodził 56-57cm a w ciuchach 56 się topil bo te nóżki podkurczal i wszystko w nogach się majdalo. Przez pierwszy tydzień dwa więcej 50 ubieralam

Do góry