reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze niecałe dwie godzinki i wizyta właśnie doprowadzam się do jakiegoś wyglądu :)
Powodzenia! Ja jutro mam USG, dowiem się co z maluchem po tym piątkowym krwotoku. Nospę biorę. Leżę (jak wstanę i chwilę pochodzę to lekko plamię), mąż ogarnia cały dom i dziecko (chociaż dziecko już samodzielne, nawet prosty obiad typu makaron z sosem, czy zupę pomidorową potrafi ugotować :-) )

reklama
To fajnie
Powodzenia! Ja jutro mam USG, dowiem się co z maluchem po tym piątkowym krwotoku. Nospę biorę. Leżę (jak wstanę i chwilę pochodzę to lekko plamię), mąż ogarnia cały dom i dziecko (chociaż dziecko już samodzielne, nawet prosty obiad typu makaron z sosem, czy zupę pomidorową potrafi ugotować :-) )
To fajnie ze masz pomoc :)
Człowiekowi lżej jak już same się ogarnia i zjedzą, wtedy możesz na spokojnie polezec, daj jutro znać koniecznie

Daj znac jutro odrazu po lekarzu. Ja bede za Ciebie mocno trzymac kciuki :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Trzymam kciuki!
Napisz of razu po wizycie....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak już mdłości ulzyly to będzie już tylko lepiej mnie mulilo jeszcze ze 2 tyg ale bardzo delikatnie parę razy tylko gorzej i teraz jest tak jak przed ciąża :)
U mnie niekoniecznie bo w okolicach sylwestra miałam 2 dni lekkiego zamulania, a potem powróciło i jeszcze wymioty doszły. Ale teraz już 13tc, więc nadzieja jest. Trzymam kciuki za wizytę.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny :-*
Oczywiście staram się myśleć pozytywnie :-) Dołowałam się cały weekend, ale dość tego. Nowy tydzień, nowa nadzieja. ;-)

Dam znać jutro jak tylko wrócę do domu.

reklama
Do góry