reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Jeee no faktycznie a dopiero co praktycznie nie było widać brzuszkaPatrzcie dziewczyny jaka roznica....zaczyna mnie wypychac.
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam za pol godziny, ale bez USG, tylko ginekologaJa dziś na 15 :15 już nie mogę spać.wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki
a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Agatka29
Fanka BB :)
Trzymma mocno kciukiJa mam za pol godziny, ale bez USG, tylko ginekologa
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dzieciaczek sie rozpycha to i wiekszy. A 2 tyg temy plaska bylam. No ale jak patrzylam na zdj. To w 20 bylam juz widac....teraz w ubranich jeszcze nic a jic a spodnie nadal swoje nosze. Wczoraj byla u mnie kolezanka i mowi gdzie ja mam ten brzuch.hihi a ja do niej ze wszystko w swoim czasie.Jeee no faktycznie a dopiero co praktycznie nie było widać brzuszka![]()
Oj tak , mam nadzieje ze bedzie jak w poprzednich ciazach taki w sam raz.No brzuszek już się Wypycha teraz z dnia na dzień będzie coraz większy
ja tez nie wiem maluch wlozyl pempowine miedzy nogi i sie zakrylDziewczyny czy wszystkie wiecie już co będziecie miały ?? Czy tylko ja nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka [emoji4]
![]()
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kciuki zacisniete[emoji4]Ja mam za pol godziny, ale bez USG, tylko ginekologa
No muchomorow ogolnie bym nie jadla, nawet nie w ciazyMożna jeść grzyby, byle nie muchomory
A zdjęcia ubranek były tutaj dodawane na bieżąco.
Moja nowa £23.99, idzie pocztaja kupilam taka duża" c" i jest rewelacyjna dzieci chca mi zabierac EAIaIQobChMIstfxhcTZ2AIVA8AYCh2D_gHGEAQYASABEgLAKvD_BwE. Udalo mi sie za 50 zl bo dziewczyna miala dwie jddna dostala w prezencie i nowa mi sie udalo
Ja bym sie cieszyla, gdyby mi tesciowa tak gadala z drugiej strony, bo tylko slysze od rodziny, ze to jakies zabobony z niejedzeniem czegos, bo tesciowa urodzila 12 dzieci, a nie byla nigdy u lekarza ani w szpitalu i nikt wtedy nie przejmowal sie takimi rzeczami, jak niejedzenie czegos w ciazy.A no wiecie teściowa do mnie ze nie wolno grzybow, myślę że chce mi na zle, nieraz mnie denerwuje ale ona sporo mi podpowienajpierw się z nią nie zgodze ale nieraz wychodzi na jej
![]()
DziekiTrzymma mocno kciuki![]()
DziekiKciuki zacisniete[emoji4]
reklama
doula chyba tez opiekuje sie jakis czas przed po prodem i po porodzieDoula to pomóc porodowa. Taka dobra fachowa dusza przy porodzie. Pomoże, wyląduje dba o komfort ciężarnej itp. Doula nie może jednak przeprowadzać ani sugerować zabiegów medycznych.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: