reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja akurat będę na diecie bo mój synek miał skaże białkowa, kołki i wiem że jak uważałam na to co jem to było lepiej pisze to po doświadczeniu, u mnie znajome Te uważamy na to co jedzą ale są przypadki że matki jedzą wszystko a dziecku nic nie jest, trzeba obserwować malucha

reklama
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :)

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zazdroszczę! Koniecznie wrzuć w wolnej chwili jakieś fotki. Aż mi się zima ze śniegiem zamarzyła :p

Witamy sie w 17 tyg [emoji7][emoji7][emoji7]

Wczoraj mialam dzien lenia. A dzis z rana musialam "uspac " D bo po nocce byl. Zadzwonilam do przychodni odnosnie waznosci badan. Bo minal juz miesiac od dnia wizyty i wystawienia skietowania. A wizyta dopieto 24.,pani w rejestracji powiedziala ze nie powinno byc problemu z badaniami.
Zdjadla sniadanko i sobie leze bo dzieciaki spia. Musze dzis jakies ciasto zrobic zeby D wzial do pracy na noccke bo ma jutro urodziny. Staruszek 33 lata skonczy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja akurat będę na diecie bo mój synek miał skaże białkowa, kołki i wiem że jak uważałam na to co jem to było lepiej pisze to po doświadczeniu, u mnie znajome Te uważamy na to co jedzą ale są przypadki że matki jedzą wszystko a dziecku nic nie jest, trzeba obserwować malucha
Mojemu na szczęście nic nie szkodziło. Najpierw trochę uważałam co jem, a jak miał 2,5 miesiąca były święta i nawet kapustę z grochem jadłam. Mogłam jeść absolutnie wszystko. Oby z 2 też tak było :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :)

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
cudnie my tez planowalismy tez austrie z dzieci ale jak maz dowiedzial ze jestem w ciazy to powiedzial ze nigdzie nie jedziemy.Przy moich sklonnosciach do kontuzji i nogi w gipsie

Mojemu na szczęście nic nie szkodziło. Najpierw trochę uważałam co jem, a jak miał 2,5 miesiąca były święta i nawet kapustę z grochem jadłam. Mogłam jeść absolutnie wszystko. Oby z 2 też tak było :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Szczesciara ze moglas jesc jedno ,ja do pol roku sie pilnowalam. Pamietam jak dzis zjadlam u mamy gotowany groszek z marchewka to mlody taki wzdec dostal ze brzuszek napiety. Dlatego musialam sie pilnowac jal skoczyl pol roku to powoli wracalam do normy z jedzeniem. A tak to wszystko gotowane ,zero straczkow,gazowanego.

reklama
Witamy sie w 17 tyg [emoji7][emoji7][emoji7]

Wczoraj mialam dzien lenia. A dzis z rana musialam "uspac " D bo po nocce byl. Zadzwonilam do przychodni odnosnie waznosci badan. Bo minal juz miesiac od dnia wizyty i wystawienia skietowania. A wizyta dopieto 24.,pani w rejestracji powiedziala ze nie powinno byc problemu z badaniami.
Zdjadla sniadanko i sobie leze bo dzieciaki spia. Musze dzis jakies ciasto zrobic zeby D wzial do pracy na noccke bo ma jutro urodziny. Staruszek 33 lata skonczy.

Oj tam staruszek :p Pochwal się co tam pysznego upieczesz :) Ja jutro będę się witać w 16 tygodniu [emoji173]

Do góry