reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana trzymam kciuki za szpital i wspieram myślami.

Powodzenia dziś na wszystkich wizytach. Będzie dobrze.

Ja dzisiaj odbieram auto od mechanika i już mnie boli ile zapłacę. Ech szkoda gadać. Czasem myślę o wymianie na inne autko mniejsze ale znowu do mojego nie będę miała problemów że zamieszczaniem wózka itp. A jak jechaliśmy na wakacje to jeszcze luz w bagażniku mieliśmy [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, tu bym akurat uwarzala
Wiesz, ja karmię już ponad 25 miesięcy bez przerwy i nigdy nie stosowałam żadnych diet na czas karmienia. Jadłam to co zawsze i żadne z dzieci nie miało problemów z brzuszkiem. Ja urodziłam po godz 2, a na pierwszy obiad po porodzie w szpitalu dostałam kotleta schabowego z sosem grzybowym i surówkę z kapusty kiszonej.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ? :)my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka :mad: w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać :-D i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać? ;)

No nie wiem, tu bym akurat uwarzala

Mogę potwierdzić moja przyjaciółka rodziła w czerwcu od razu jadła normalnie małej nic nie było ani kolek jedynie obserwowała czy jakiś wysypki nie dostanie to wtedy eliminowała Eliza ma dziś 7 miesięcy i dalej pije z cyca chyba tylko w pl jest taki przesad z ta dieta podczas karmienia bo w każdym innym kraju kobiety po porodzie dostają już normalne jedzenie i nikt nie mówi o diecie

16udyx8di9hvrs5t.png

Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ? :)my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka :mad: w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać :-D i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać? ;)
Mam to samo! Dłonie mi sie wysmukliły, każdy mi mówi że bardzo schudłam na buzi i ramionanch. Waga cały czas na zero. Nawilżam sie 2 x dziennie ale niestety rozstępy na brzuchu już mi wychodzą;/ Takie typowo ciażowe. Piersi już też w pręgach

Spokojnie jeszcze Ci zdążą spuchnąć. Z reguły dzieje się to w 3 trymestrze. Najgorzej jest latem. Obrzęki to nic fajnego więc niech Ci się do nich nie spieszy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie dzisiaj oczy się zamykają :( Co do badań to mnie jest aż dziwnie bo już 3 tygodnie bez kłucia :-D Gin powiedział, że da mi spokój bo wszystkie wyniki są ok :) Ale pewnie jutro już coś zleci nowego. W przyszły wtorek muszę iść na badanie TSH, ciekawe jak wynik.

Do góry