reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.56 nie za malutkie ? Dziecko musi miec troche wieksze ubranka, chyba ze lekarz pod koniec powie ze dzidzia malutka![]()
Agatka29
Wow zazdroszczęMojemu na szczęście nic nie szkodziło. Najpierw trochę uważałam co jem, a jak miał 2,5 miesiąca były święta i nawet kapustę z grochem jadłam. Mogłam jeść absolutnie wszystko. Oby z 2 też tak było
![]()
Agatka29
No patrz muszę jeszcze raz zrobić sosik albo zupę grzybowa i napewnieo zjem ') ja też prawie w lesie mieszkamSyna rodziłam 4.10 a mieszkam w lesie i mój mąż uwielbia zbierać grzyby. Jajecznicę z grzybami jadłam co chwilę
![]()
Agatka29
Ja identycznie dopiero po 7 miesiącu zaczęłam powoli takie rzeczy jescSzczesciara ze moglas jesc jedno ,ja do pol roku sie pilnowalam. Pamietam jak dzis zjadlam u mamy gotowany groszek z marchewka to mlody taki wzdec dostal ze brzuszek napiety. Dlatego musialam sie pilnowac jal skoczyl pol roku to powoli wracalam do normy z jedzeniem. A tak to wszystko gotowane ,zero straczkow,gazowanego.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
To zależy córka urodziła mi się o czasie miała 57 cm i od razu wchodziła w 62 ale synek zrobił niespodziankę w 35 tygodniu miał 52 cm i 56 wynosiłNie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.
Jola92
też myślę nad medicoveremO rety... strasznie mi przykro... ale może przyszły ojciec ogarnie się, coś przetrawi i będzie potrafił zachowywać się tak jak powinien...
Ja nie mialam, mialam mega małe rozwarcie, szyjka skracała sie mega wolno i skurcze krzyżowe które mnie wykańczały, więc położna stwierdziła że oxy mnie "dobije"
I to jest cudowne <3
No i to jest najważniejsze, że obie strony chcą ratować związek.
Powodzenia i jak najmniej stresu!
A gdzie w Waiwe chcesz rodzić prywatnie? Ja myślę nad medicoverem
Chociaz tyle, ale tez ciekawe jakie to znieczulenie, bo mi tez dali, a myslalam ze nie przezyje :/
Ja miałam gastro dawno temu tylko ze znieczuleniem przełyku- NIE POLECAM, ale przeżyłam... a tuż przed zajściem w ciążę miałam w narkozie i było naprawdę super- o ile gastro może być super
Ja dlatego albo spie plecami do mezai sie o niego opieram albo ukladam sobie koldre za plecami. Planuje tez zakup poduszki takiej dlugiej, zeby lepiej mi bylo zostac na boku, bo wczesniej spalam tylko na brzuchu. Teraz na plecach mi sie niedobrze robi od razu, wiec tez pare razy jak sie odwrocilam na plecy podczas snu to budzilam sie ze strasznymi mdlosciami.
Ja mam poduszkę, ale śpi w niej 7latek
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Ja to się przekręce ze 20 razy zanim usne, a co dopiero potem
Hahhaah no właśnie
Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
Nic się nie bój, to całkiem przyjemne
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Bylam wczoraj w Kielcach w galerii, w Smyku. Juz zaczelam zapelniac koszyk, ale po namysle stwierdzilam, ze jeszcze sie wstrzymam. Przesądy o nie kupywaniu dla dziecka nic do chwili przed porodem i nie znam przeciez płcia wszystko bylo takie słodkie różowe <3
No ale przecież tuż przed porodem nie ogarniesz wszystkiego, albo będziesz jeszcze dodatkowo zestresowana ilu rzeczy nie masz, kiedy je poprać i poprasować a tu jeszcze np. dowalą upały... mówię Ci, zacznij troszkę wcześniej
Swietniena dziewczynkr mam trzy duze kartony ciuszkow, gorzej na chlopca. I tez mysle czy do szpitala pakowac 1 czy 2 rozmiary ciuszkow, a wy jak uwarzacie ?
![]()
Standardowo powinnaś być w szpitalu 3 dni, więc raczej nie urośnie
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałammamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach
dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie
jedną noc j później jedziemy do Salzburga
miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl
przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma
Alpy polecam
mój Widok z okna
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika, bosko! Salzburg, Wieden, Austra ogólnie- uważam że są piękne...! Zazdroszczę nieustająco!!!
też myślę nad medicoverem![]()
Oooo...! To daj znać jak pójdziesz na "zwiedzanie"- ja też dam znać i wymienimy się spostrzeżeniami
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Patrzcie dziewczyny jaka roznica....zaczyna mnie wypychac.
![1516005979-744d007c7198a7e7-aaaaaa.jpeg](https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2018-01/1516005979-744d007c7198a7e7-aaaaaa.jpeg)
Podziel się: