reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No muchomorow ogolnie bym nie jadla, nawet nie w ciazy :p

Moja nowa £23.99, idzie poczta :D

Ja bym sie cieszyla, gdyby mi tesciowa tak gadala z drugiej strony, bo tylko slysze od rodziny, ze to jakies zabobony z niejedzeniem czegos, bo tesciowa urodzila 12 dzieci, a nie byla nigdy u lekarza ani w szpitalu i nikt wtedy nie przejmowal sie takimi rzeczami, jak niejedzenie czegos w ciazy. :D Szczegolnie moj maz w tym przoduje. Ostatnio powiedzialam mu, ze jak jeszcze raz uslysze 'moja mama 12 dzieci urodzila, a jakos...' to moze sie wyprowadzac.

Dzieki

Hahah uwielbiam takie porównania. Następnym razem po takim komentarzu zainkasuj komórke, kluczyki do samochodu, pilota do telewizora i tym podobne i powiedz że twoi rodzice albo dziadkowie, albo teściowa w ogole nie korzystali z takich rzeczy a nawet o takich nie słyszeli i było im dobrze a teraz jakies niestworzone gadżety wymyślają i wmawiaja ludziom że bez tego sie nie da żyć ;)

reklama
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :) mój Widok z okna :)
1516004664-c533bf72e17eb2fe-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Pięknie ❤

Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.

Ogladalam ostatnio 56/58, to widac roznice, małą ale widac. Wole zrby maluszka nic nie uciskalo, a dziecko szybko rosnie to w momencie z 55 wyrosnie ;p

A żadna z Was nie bierze pod uwagę obecności douli przy porodzie?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
doula troche droga ale w szpitalu w ktorym bede rodzic jest fundusz placi sie 650 zl i polozna jest na telefon i jak nie ma dyzuru przyjezdza na twoj porod i cay czas jsst przy tobie . Syna rodzilam w wannie z Wioletta Juda a ona nie dawno skonczyla szkole dla doule

reklama
Do góry