@Karla88 u mnie w poprzedniej ciazy bylo tak ze zaczelam krwawic w piatek. Umowilam to prywatne usg i wyszlo puste jajo plodowe. Tamta polozna powiedziala, ze to albo zaczelo sie poronienie albo ciaza jest wczesniejsza niz sadze. Po weekendzie skontaktowalam sie z moja polozna mowiac i krwawieniu a nie wspominajac o usg. Umowila mnie do siebie najszybcuej jak mogla. Zrobila usg. I powiedziala dokladnie to samo. Potem juz krew szla rowno. W tym wypadku nikt i nic by mi nie pomoglo.
A w tej ciazy gdy krwawilam dostalam pomoc - usg gin luteina. Potem krwawienie przeszlo a po nim znow usg. Wiec nie moge narzekac. I nie stanelam tak naprawde twarza w twarz z dylematem co robic. Pomogli mi.
@Peugeotka36 nifty gratis, ale nie dla wszystkich. 1 warunek wiek powyzej 33 lat. Drugi - pappa, ktora nie wyszla super rewelacyjnie. U mnie wyniki pappa takie se bo mam skinczone 40lat wiec wiek ostro zawyza. Wiec dostalam propozycje nifty.
Dla tych ponizej 33rz to pappa w przeliczeniu na zl jakies po ad 500zl a nifty jakies 2800zl. Mowie oroentacyjnie bow sumie nie wiem jak ma sie teraz kr do zl.
No nifty w standradzue dla tych powtzej 33 jest od niedawna. Jak bylam w ciazy z Teosiem ( ma niecale 3lata) to tego nie bylo.