reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niestety Uk do 12 tc nie uznaje ciazy;/
No niestety :( to tak jak w maju miałam poronienie zatrzymane i ginekolog właśnie mi mówił że za granicą to się rzadko kiedy coś z tym robi tylko czekają do 12 tygodnia na samoistne poronienie i dopiero jak nie nastąpi to wtedy wywołują. Chore to jest dla mnie bo czasem tak niewiele trzeba żeby utrzymać dzidziusia a przez ich system pewnie nie jedna kobieta straciła dziecko. NFZ w Polsce jest straszny ale chociaż tyle dobrego że zawsze można iść prywatnie a tam jest się skazanym na jakiś chory system :(

Różnica w podejściu Pl a inne kraje :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dlatego czasem nie rozumiem ludzi którzy tak krytykują swój kraj ...
Gdyby Nowacka rządziła dla niej zlepek komórek, zarodek to nie dziecko wiec w pl byłoby tak samo ze do 12 tyg nie jesteśmy w ciazy - nigdy tego toku nie zrozumiem

16udyx8di9hvrs5t.png

Jesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Super :)

Od dwoch dni probuje Was nadgonic. I dopiero dzis na wieczor mi sie udalo. Naprawde szalejeciw z tymi postami.
@Aniaaaa86 strasznie mi przykro... tez po stracie pierwsze co pomyslalam, ze moze za bardzo chcialam tego dziecka. Ale to nie tak. Trzymaj sie jakos...
@Sabina i to jest wlasnie to czego w Szwecji nie lubie... niepojete, ze mozna tu kobiete z krwawieniem odeslac bez chociazby Usg. Po prostu zeby nie oszalala z nadmiaru mysli. Nawet jesli nic innego zrobic nie chca badz nie moga. Trzymaj sie...

Wchodzę teraz i za głowę się złapałam. Ale produkcja dziś. I jednocześnie smutne i radosne wieści. Ech...
Ja siedzę nad tłumaczeniem książki na zlecenie. Wolę jednak chyba krótkie teksty tłumaczyć bo z tym się mecze lekko. No i standardowo włączył się stres przedwizytowy ś tu jeszcze 6 dni.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry