reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na tym etapie i tak niewiele można zrobić - dać progesteron, coś rozkurczowego.. Leżałam prawie 2 tygodnie w szpitalu, i też mi dr tłumaczył, że mam leżeć, i się nie stresować, bo na tym etapie tak naprawdę nie ma co zrobić, a rola szpitala to zapewnienie leżenia bez wstawania, leki i usg w razie potrzeby...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Na tym etapie i tak niewiele można zrobić - dać progesteron, coś rozkurczowego.. Leżałam prawie 2 tygodnie w szpitalu, i też mi dr tłumaczył, że mam leżeć, i się nie stresować, bo na tym etapie tak naprawdę nie ma co zrobić, a rola szpitala to zapewnienie leżenia bez wstawania, leki i usg w razie potrzeby...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tyle czasu Cię trzymali? U nas to 3 dni jak mi się krwawienie uspokajało to usg leki i leżeć w domu

Ale znalazłaś sklep w którym faktycznie to sprzedają?? Ja wiedziałam o nich, ale nie znalazłam żadnego aktywnego sprzedawcy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak zeibilam ten test ale zamiast rozowo czy blue wyszedl fiolet huhu

Kolezance roz I ma corke ale ten test dla zabawy bo ma zle opinie
1515779252-7a1e626bc7c191d2-aaaaaa.jpeg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale wdrazejie lekowbmoze duzo pomoc i kobiete uspokoic ze probuje jej sie pomoc a nie pozostawiac samej sobie na laske losu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle czasu Cię trzymali? U nas to 3 dni jak mi się krwawienie uspokajało to usg leki i leżeć w domu
Plamiłam co parę dni, piątego dnia w szpitalu dostałam krwotoku, więc trzymali mnie kolejny tydzień, aż się nie uspokoiło całkiem..
Ale za drugim razem wypuścili mnie drugiego dnia, bo już było wiadomo, że to z nadżerki

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry