reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zauważyłyście, ile już postów?

0d1yrjjgtd95fou3.png
No 2000. Dobre jestesmy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Tak mi przykro...nie wiem co napisać...trzymaj się

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez mam dzis kiepski dzien. Mdli mnie od sniadania, w ogole rano bylo ok. Zadzwonilam do meza ze w sobote pojdziemy do kina, zeby sie troche rozerwac. Ten zazartowal, ze lepiej kupic piwo i w domu posiedziec. (wiem doskonale ze zartowalz bo lubimy do kina chodzic, tymbardziej ze znalezlismy spoko film i sie smial wtedy jak to mowil). Ja sie w sekunde rozlaczylam i beczalam z godzine czasu. Az nie dowierzam, ze tak mozna wyc o byle co.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja Ci wierze, bo yez tak mam [emoji53] Okropne to jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Bardzo mi przykro [emoji24] trzymaj się nie wiem co mogłoby cię pocieszyć. Bądź silna.

Ale ponoc kazde dziecko inne. To skoro fwa sie pod rzad trafily nieodkladalne to wlasnie wieksze szanse na przeciwienstwo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak bardzo mi przykro... Życzę Wam dużo siły i mocno wierzę w to, że jeśli zdecydujecie się na kolejne dziecko, to wszystko będzie w porządku. Trzymaj się

reklama
Do góry