Margana
Fanka BB :)
No 2000. Dobre jestesmy[emoji3]Zauważyłyście, ile już postów?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No 2000. Dobre jestesmy[emoji3]Zauważyłyście, ile już postów?
Po magnezie masz?
Aniołek[*]8.08.2017
Tak mi przykro...nie wiem co napisać...trzymaj sięZegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Ja Ci wierze, bo yez tak mam [emoji53] Okropne to jest.Ja tez mam dzis kiepski dzien. Mdli mnie od sniadania, w ogole rano bylo ok. Zadzwonilam do meza ze w sobote pojdziemy do kina, zeby sie troche rozerwac. Ten zazartowal, ze lepiej kupic piwo i w domu posiedziec. (wiem doskonale ze zartowalz bo lubimy do kina chodzic, tymbardziej ze znalezlismy spoko film i sie smial wtedy jak to mowil). Ja sie w sekunde rozlaczylam i beczalam z godzine czasu. Az nie dowierzam, ze tak mozna wyc o byle co.
Bardzo mi przykro [emoji24] trzymaj się nie wiem co mogłoby cię pocieszyć. Bądź silna.Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Tak bardzo mi przykro... Życzę Wam dużo siły i mocno wierzę w to, że jeśli zdecydujecie się na kolejne dziecko, to wszystko będzie w porządku. Trzymaj sięZegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
To dobrze, ze sie uspokoilo!Ogólnie dobrze, uspokoiło się tylko głowa mnie dzisiaj boli ale to córka mi nadszarpnęła cierpliwość i dlatego [emoji5]️
Chce zeby to sie skonczylo. Chyba zabardzo chcialam drugiego dziecka. Nie bede wuecej pisac bo nie powinnyscie tego czytac.