reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Po magnezie masz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Po magnezie możliwe ja też mam straszne wzdęcia

reklama
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Boże... aż mi dech zaparło... bardzo mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jestem na innej grupie I pisza ze aby miec normalna opieke lepiej wykupic polozna I to koszt 2 tys zl ;(((
Ale jest z toba przy porodzie przed porodem I Po porodzie, dla mnie brak slow aby placic
Bo inaczej zdazaja sie przypadki ze nawet nie pokaze jak podac piers dziecku wszystjo na odwal sie
Chyba rozne opinie maja z pl
To akurat nie prawda. Zalezy jak sie trafi. Ja akurat bez placenia trafilam przy porodzie na super polozna. I na oddziale tez nie narzekalam, fajne byly. Jak wszedzie, trzeba dobrze trafic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Nie wiem co powiedzieć:(:(:( przykro mi strasznie:(

O Boze tego bym się też niespodziewala :( tak mi przykro nawet nie wiem co napisać :( trzymaj się jakoś :((( takie chore biedactwo :( czeka Cię terminacja czy jak to teraz przecież Ono już takie duże:( ehh straszne :((

Boze nie wiem co napisac tak mi przykro! Pamietaj ze masz w nas wsparcie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu, ale mi przykro :( Az lzy cisna sie do oczu :(

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Do góry