reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja Ci wierze, bo yez tak mam [emoji53] Okropne to jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieje, ze przejdzie bo samej mo ze soba ciezko wytrzymac. Mam chwile takich dolow, ze szoda gadac. Pogoda tez swoje robi. Zero slonca, ciemno, buro.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Ja bym chyba w chuste sie zaplatala. Poza tym ciezko siebie widze -troche potrwa nim wszystko dojdzie do siebie po cc. O kurcze to mialas ciezko jak dzieciaki byly takie "nareczne"

Pewnie tak bedzie ,ale wole go unikac bo wiem ze jak sie rozkrece to bedzie zle! A tak to pojechalam wyzalilam sie mamie.....a moj brat pyta cos ty taka nerwowa w ciazy jestes?a ja ze tak. To pogratulowal i zapytal czy sniadanie jadlam. Poszedl zrobil herbatke i kanapeczki i kazal dbac o siebie.
Oj jaki braciszek kochany [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Nie wierzę w to co czytam :( Strasznie mi przykro, brak mi słów. Trzymaj się kochana. Dowiedziałaś się na prenatalnych czy normalnej wizycie? W głowie mi się nie mieści to wszystko :( Pisz jeśli to Ci w jakikolwiek sposób pomoże. My zawsze wysłuchamy i będziemy wspierać na tyle ile możemy.

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Matko, tak strasznie mi przykro [emoji22] Ciezko cos sensownego napisac. Trzymam kciuki zeby sie jeszcze wszystko poukladalo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Aniiiaaa86 bardzo mi przykro.... Niestety doskonale wiem co czujesz.. Sama przeszłam przez piekło informacji o wadach mojego dziecka w poprzedniej ciąży.. Życzę Ci dużo siły...

p19u3e3k3t9a7ir8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry