reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja narazie jestem na nospie 3 razy dziennie i magnezie i duphaston oczywiście
A jak sie czujesz teraz? Jak te plamienia?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jakoś, mi się spać chce, nie chce mi się ruszyć, w dodatku tkaniny i kulki silikonowe na poduchę będą dopiero po weekendzie.. Do d... jakoś ten dzień... :(
Chyba pójdę dzisiaj robić rafaello na poprawę humoru....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily

Mam nadzieję, bo moje to takie nieodkladalne typy były młody jeszcze bardziej ciągle na rękach by siedział. Dlatego myślę o chuście
Ja bym chyba w chuste sie zaplatala. Poza tym ciezko siebie widze -troche potrwa nim wszystko dojdzie do siebie po cc. O kurcze to mialas ciezko jak dzieciaki byly takie "nareczne"
Oj, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie tak bedzie ,ale wole go unikac bo wiem ze jak sie rozkrece to bedzie zle! A tak to pojechalam wyzalilam sie mamie.....a moj brat pyta cos ty taka nerwowa w ciazy jestes?a ja ze tak. To pogratulowal i zapytal czy sniadanie jadlam. Poszedl zrobil herbatke i kanapeczki i kazal dbac o siebie.

Ja mialam lezaczek fishet price taki z palakiem i zabawkami i wibracje pod pupa,praz hustawko-lezaczek miala melodyjki swiatelka i regulavje predkosci bujania !swietna byla bo zajmowala malo miejsca i skladala sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, to chyba mialysmy ten sam [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily

Ania co ty piszesz ☹️ ...

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry