reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja narazie jestem na nospie 3 razy dziennie i magnezie i duphaston oczywiście
A jak sie czujesz teraz? Jak te plamienia?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jakoś, mi się spać chce, nie chce mi się ruszyć, w dodatku tkaniny i kulki silikonowe na poduchę będą dopiero po weekendzie.. Do d... jakoś ten dzień... :(
Chyba pójdę dzisiaj robić rafaello na poprawę humoru....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily

Mam nadzieję, bo moje to takie nieodkladalne typy były młody jeszcze bardziej ciągle na rękach by siedział. Dlatego myślę o chuście
Ja bym chyba w chuste sie zaplatala. Poza tym ciezko siebie widze -troche potrwa nim wszystko dojdzie do siebie po cc. O kurcze to mialas ciezko jak dzieciaki byly takie "nareczne"
Oj, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie tak bedzie ,ale wole go unikac bo wiem ze jak sie rozkrece to bedzie zle! A tak to pojechalam wyzalilam sie mamie.....a moj brat pyta cos ty taka nerwowa w ciazy jestes?a ja ze tak. To pogratulowal i zapytal czy sniadanie jadlam. Poszedl zrobil herbatke i kanapeczki i kazal dbac o siebie.

Ja mialam lezaczek fishet price taki z palakiem i zabawkami i wibracje pod pupa,praz hustawko-lezaczek miala melodyjki swiatelka i regulavje predkosci bujania !swietna byla bo zajmowala malo miejsca i skladala sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, to chyba mialysmy ten sam [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily

Ania co ty piszesz ☹️ ...

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry