@Aniiiaaa86 strasznie mi przykro Aż mi się w głowie zakręciło. Myślałam, że już koniec złych informacji Trzymaj się...
reklama
Margana
Fanka BB :)
No dokladnie, pogoda dobija dodatkowo[emoji53]Mam nadzieje, ze przejdzie bo samej mo ze soba ciezko wytrzymac. Mam chwile takich dolow, ze szoda gadac. Pogoda tez swoje robi. Zero slonca, ciemno, buro.
Aniołek[*]8.08.2017
kinga30
Ale np synek był ciężki jako niemowlak za to teraz kochany dzieciak. Córka jest trochę gorsza ale to już taki wiek i pewne czynniki ale o tym będę pisać na zamkniętymAle ponoc kazde dziecko inne. To skoro fwa sie pod rzad trafily nieodkladalne to wlasnie wieksze szanse na przeciwienstwo [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mas z rację myślę, że pogoda też w tym nie pomaga, ale cieszę się że już zaniedlugo wiosna to pewnie i humory nam wrócą
Ja biorę chelat magnezu z solgara, i wyjątkowo dobrze (jak na mnie) go znoszęBiolectra 300 mg ale wcześniej brałam też jakiś inny i tak samo reagowalam chyba taka moja "uroda "
Margana
No dokladnie. Pogoda nam nie sprzyja.Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To akurat nie prawda. Zalezy jak sie trafi. Ja akurat bez placenia trafilam przy porodzie na super polozna. I na oddziale tez nie narzekalam, fajne byly. Jak wszedzie, trzeba dobrze trafic.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja nie lubie niespodzianek szpitalnych[emoji23][emoji23]ide ogladac umawiac jrdyne na co nie mam wplywu na porod;/ i przebieg ciazy
Chocolateri
Tak bardzo mi przykro [emoji22]Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Przesyłam wam trochę zimowych fluidków wjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: