reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Aniiiaaa86 strasznie mi przykro :( Aż mi się w głowie zakręciło. Myślałam, że już koniec złych informacji :( Trzymaj się...

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ale ponoc kazde dziecko inne. To skoro fwa sie pod rzad trafily nieodkladalne to wlasnie wieksze szanse na przeciwienstwo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale np synek był ciężki jako niemowlak za to teraz kochany dzieciak. Córka jest trochę gorsza ale to już taki wiek i pewne czynniki ale o tym będę pisać na zamkniętym ☺️

Dziewczyny co do dolow i nerw to taka pora roku chyba. A mialo byc tak pieknie w 2 trymestrze a tu dobra mdlosci puscily spanie itd a zaczelo sie hustawka humorow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mas z rację myślę, że pogoda też w tym nie pomaga, ale cieszę się że już zaniedlugo wiosna to pewnie i humory nam wrócą :)

To akurat nie prawda. Zalezy jak sie trafi. Ja akurat bez placenia trafilam przy porodzie na super polozna. I na oddziale tez nie narzekalam, fajne byly. Jak wszedzie, trzeba dobrze trafic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie lubie niespodzianek szpitalnych[emoji23][emoji23]ide ogladac umawiac jrdyne na co nie mam wplywu na porod;/ i przebieg ciazy

Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Tak bardzo mi przykro [emoji22]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przesyłam wam trochę zimowych fluidków :) wjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo :) ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st :) teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować :)
1515765781-75ce31b08bb7ed61-aaaaaa.jpeg
1515765799-aa0667cb182d598e-aaaaaa.jpeg
1515765841-47dde3101a5bc3ea-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k3t9a7ir8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry