reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zauważyłyście, ile już postów?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Produkujemy jak szalone :p Najwięcej ze wszystkich miesięcy :p Jedynie styczniowe mamy są powyżej 1700 postów, reszta na szarym końcu :p

reklama
Ja tez mam dzis kiepski dzien. Mdli mnie od sniadania, w ogole rano bylo ok. Zadzwonilam do meza ze w sobote pojdziemy do kina, zeby sie troche rozerwac. Ten zazartowal, ze lepiej kupic piwo i w domu posiedziec. (wiem doskonale ze zartowalz bo lubimy do kina chodzic, tymbardziej ze znalezlismy spoko film i sie smial wtedy jak to mowil). Ja sie w sekunde rozlaczylam i beczalam z godzine czasu. Az nie dowierzam, ze tak mozna wyc o byle co.

xrotgov3q3o4y33i.png

Jak chcesz mieć swoją przy porodzie to jej płacisz chyba że to koleżanka i zrobi to za free
Tak, tylko chodzi mi o to, ze nie ma takiej koniecznosci. Jak ktos chce to placi, a jak nie to ma polozna z dyzuru. Zteszta nie kazdy szpital zgadza sie na taka wlasna polozna.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wybaczcie dziewczyny ale nie nadrobie was. Mial dzien buntu dzis jak odwiozlam dzieciaki to pojechalam do mamy. A D.sam sobie urzedowal w domu,przyjechalam dopiero jak najmlodszego odbieralam ze szkoly,akurat sie z nim mijalam w drzwiach bo ma druga zmiane na dzis.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Własnie piszecie o tych bujaczkach to mam pytanko jak one się sprawują? Ja miałam pożyczoną od kuzynki hustawke, która miała różne melodyjki w tym np. bicie serca. I wieszalo się tam jakieś maskotki. Jak dla mnie była rewelacyjna, młody lubił tam siedzieć, szybko się uspokajał często tam zasypiał.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja mialam lezaczek bujaczek. Jak nazwa wskazuje, mozna bylo bujac, ale tez zablokowac na samo siedzenie/lezenie. Do tego mial wibracje i palak z zawieszonymi zabawkami. Jak dla mnie rewelacja, mloda uwielbiala [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry