olaaa7
Fanka BB :)
Produkujemy jak szalone Najwięcej ze wszystkich miesięcy Jedynie styczniowe mamy są powyżej 1700 postów, reszta na szarym końcuZauważyłyście, ile już postów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Produkujemy jak szalone Najwięcej ze wszystkich miesięcy Jedynie styczniowe mamy są powyżej 1700 postów, reszta na szarym końcuZauważyłyście, ile już postów?
O muszę zobaczyćJa myśle o nosidełku. Taki z Tula mi sie bardzo podoba i dobre opinie ma.
Moze to nie bedzie takie?[emoji6]Ja z bujaczka rezygnuje, ostatnio dostałam od sąsiadki ale mój nie chciał siedzieć. Ale myślę może o jakiejś chuscie. Bo moje takie nieodkladalne były szczególnie młody
Ojej to widze, ze mamy podobny nastroj ostatnio[emoji53] Mam nadzieje, ze szybko nam przejdzie.
Aniołek[*]8.08.2017
Tak, tylko chodzi mi o to, ze nie ma takiej koniecznosci. Jak ktos chce to placi, a jak nie to ma polozna z dyzuru. Zteszta nie kazdy szpital zgadza sie na taka wlasna polozna.Jak chcesz mieć swoją przy porodzie to jej płacisz chyba że to koleżanka i zrobi to za free
Oj, mam nadzieje, ze wszystko sie pouklada!Wybaczcie dziewczyny ale nie nadrobie was. Mial dzien buntu dzis jak odwiozlam dzieciaki to pojechalam do mamy. A D.sam sobie urzedowal w domu,przyjechalam dopiero jak najmlodszego odbieralam ze szkoly,akurat sie z nim mijalam w drzwiach bo ma druga zmiane na dzis.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze to nie bedzie takie?[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017[/QUOTE
Mam nadzieję ale po 2 takich na cuda nie liczę
Ja mialam lezaczek bujaczek. Jak nazwa wskazuje, mozna bylo bujac, ale tez zablokowac na samo siedzenie/lezenie. Do tego mial wibracje i palak z zawieszonymi zabawkami. Jak dla mnie rewelacja, mloda uwielbiala [emoji5]Własnie piszecie o tych bujaczkach to mam pytanko jak one się sprawują? Ja miałam pożyczoną od kuzynki hustawke, która miała różne melodyjki w tym np. bicie serca. I wieszalo się tam jakieś maskotki. Jak dla mnie była rewelacyjna, młody lubił tam siedzieć, szybko się uspokajał często tam zasypiał.