reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też mam tylko takie miejsca wokół domu, ale asfalt w lesie jest ;) Nawet ostatnio wylali tam nowy więc latem smigalismy z mlodym na rolkach :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
U nas w lesie nie ma i nie będzie :D
Jest tylko droga "do wsi", ewentualnie parę km dalej pas serwisowy autostrady ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja hm średnio od wczoraj się czuje coś tam skrobnie czasami , ale jakoś nie czuje tzw weny do niczego :( chyba hormonki dają o sobie znać bo mogłabym siedzieć i wyć tak poprostu chociaż jestem najszczesliwsza kobieta na świecie dzieki synusiowi i wspaniałemu narzeczonemu.. Nie wiem co ze mną niepoznaje się bo z reguły"banan " mnie nie opuszcza ..
Ojej to widze, ze mamy podobny nastroj ostatnio[emoji53] Mam nadzieje, ze szybko nam przejdzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Szkoda, a moze z ta dzidzia bedzie inaczej. Dla mnie lezaczek to niezastapiony gadzet,tym bardziej jal mam cos zrobic i miec dziecko na oku.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, bo moje to takie nieodkladalne typy były młody jeszcze bardziej ciągle na rękach by siedział. Dlatego myślę o chuście

reklama
MATKO BOSKO DZIEWCZYNY! PRZEŻYŁAM PRZED CHWILĄ NIEMAŁY SZOK!!! wiecie że są dostepne paski na płeć dziecka? siusiacie na taki test i w zależności od koloru kreski wiecie czy macie w brzuszku chlopca czy dziewczynkę. JESTEM W SZOKU, że dopiero teraz to odkryłam
Kiedys gdzies czytalam o tym, ale nie wierze[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry