reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mąż jeździ dużo, ja trochę mniej, bo biegam, ale często nasze wycieczki po okolicy to było - mąż na rowerze a ja biegiem, więc wtedy przyczepka byłaby idealna...
Druga sprawa, po "moich terenach" w zwykłej spacerowce nie ma co liczyć na przejechanie (no, chyba że pasem serwisowym autostrady...)
Mam piękny las koło siebie, ale asfaltu tam nie będzie ;)
8dc1099493e5fc088c71852e4cd9d5c7.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też Z każdej strony las :)

reklama
U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.
Super, ze wszystko ok[emoji3] I gratuluje coreczki! Rozumiem, ze z szyjka ok?

Edit: Juz doczytalam, ze ok. To super! Oby tak dalej!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ostatnia edycja:
Własnie piszecie o tych bujaczkach to mam pytanko jak one się sprawują? Ja miałam pożyczoną od kuzynki hustawke, która miała różne melodyjki w tym np. bicie serca. I wieszalo się tam jakieś maskotki. Jak dla mnie była rewelacyjna, młody lubił tam siedzieć, szybko się uspokajał często tam zasypiał.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja mialam lezaczek fishet price taki z palakiem i zabawkami i wibracje pod pupa,praz hustawko-lezaczek miala melodyjki swiatelka i regulavje predkosci bujania !swietna byla bo zajmowala malo miejsca i skladala sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

W pl nie trzeba wykupowac poloznej [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem na innej grupie I pisza ze aby miec normalna opieke lepiej wykupic polozna I to koszt 2 tys zl ;(((
Ale jest z toba przy porodzie przed porodem I Po porodzie, dla mnie brak slow aby placic
Bo inaczej zdazaja sie przypadki ze nawet nie pokaze jak podac piers dziecku wszystjo na odwal sie
Chyba rozne opinie maja z pl

Ja mialam lezaczek fishet price taki z palakiem i zabawkami i wibracje pod pupa,praz hustawko-lezaczek miala melodyjki swiatelka i regulavje predkosci bujania !swietna byla bo zajmowala malo miejsca i skladala sie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O to my też taką mieliśmy, ogólnie była super tylko młody nie lubił siedzieć

reklama
Do góry