Jak chcesz mieć swoją przy porodzie to jej płacisz chyba że to koleżanka i zrobi to za freeW pl nie trzeba wykupowac poloznej [emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Wybaczcie dziewczyny ale nie nadrobie was. Mial dzien buntu dzis jak odwiozlam dzieciaki to pojechalam do mamy. A D.sam sobie urzedowal w domu,przyjechalam dopiero jak najmlodszego odbieralam ze szkoly,akurat sie z nim mijalam w drzwiach bo ma druga zmiane na dzis.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam tylko takie miejsca wokół domu, ale asfalt w lesie jest Nawet ostatnio wylali tam nowy więc latem smigalismy z mlodym na rolkachFajnie, to fakt
Choć czasem dostrzegam wady, że mam TYLKO takie miejsca koło domu, do "normalnej" cywilizacji kilka km
Napiszę szczegóły jak będzie prywatne forum
Margana
Fanka BB :)
Witaj[emoji5]Witajcie dzieczyny
Podczytuje was od jakiegos czasu ale dopiero dzis zdecydowalam sie dolaczyc. To moja pierwsza ciaza i termin OM to 26 lipca
Aniołek[*]8.08.2017
Własnie piszecie o tych bujaczkach to mam pytanko jak one się sprawują? Ja miałam pożyczoną od kuzynki hustawke, która miała różne melodyjki w tym np. bicie serca. I wieszalo się tam jakieś maskotki. Jak dla mnie była rewelacyjna, młody lubił tam siedzieć, szybko się uspokajał często tam zasypiał.
Margana
O jak widac juz [emoji5]A tu mieszka moja dzidzia[emoji5]️
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
A lykasz magnez na te bole brzucha?Zależy czasami mnie męczy a czasami mam pół dnia spokój za to w nocy znów mnie pobolewal brzuch nie jakoś mega mocno Ale ostatnio coraz częściej i oczywiacie już nie mogę doczekać kolejnej wizyty a dopiero minęły 3 dni od ostatniej:/ ... biedna czyli przeziębienie Cię dorwalo..dobrze że jeszcze troszkę i pogodaa będzie inna to i tych przeziebien będzie mniej :/ dużo zdrówka i daj znać po wizycie
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Ja też mam taką nadzieję że będzie Oki,Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze następna wizytę mam 7 lutego, teraz będę miała co 4 tygodnie, by l4 brać.
kinga30
Z tego co czytam u większości się sprawdzają. U mnie akurat nieWłasnie piszecie o tych bujaczkach to mam pytanko jak one się sprawują? Ja miałam pożyczoną od kuzynki hustawke, która miała różne melodyjki w tym np. bicie serca. I wieszalo się tam jakieś maskotki. Jak dla mnie była rewelacyjna, młody lubił tam siedzieć, szybko się uspokajał często tam zasypiał.
reklama
kinga30
Ja narazie jestem na nospie 3 razy dziennie i magnezie i duphaston oczywiścieA lykasz magnez na te bole brzucha?
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: