reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Przez wasze posty zaczęłam przeglądać wózki Jest tego tylko ze głowa mnie rozbolała. I te ceny !!
Ja szukam wózka miejskiego zeby łatwo sie prowadził po chodnikach i w autobusach żebym mogła manewrować;)

Super zazdroszczę :) Fajnie mieć koło domu takie spokojne miejsce na spacerki :)
Fajnie, to fakt ;)
Choć czasem dostrzegam wady, że mam TYLKO takie miejsca koło domu, do "normalnej" cywilizacji kilka km ;)
Napiszę szczegóły jak będzie prywatne forum ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja wróciłam z starszakiem z miasta. Byliśmy na zajęciach a potem na zakupach. Teraz najchętniej bym się położyła spać.

Co do wózków jeszcze. Jakby się okazało że będę miała jednak dziewczynkę to bym się napalila na nowy wózek, no ale ze będzie chłopak to kasa zostanie w kieszeni.

Te co czekają na wizytę. [emoji110][emoji110][emoji110]

Przez wasze posty zaczęłam przeglądać wózki Jest tego tylko ze głowa mnie rozbolała. I te ceny !!
Ja szukam wózka miejskiego zeby łatwo sie prowadził po chodnikach i w autobusach żebym mogła manewrować;)
A masz już jakieś typy? Pokaż może nam też coś wpadnie w oko :)

Ola zobaczysz jeszcze bedzie ci sie podobalo kilka wozkow. Na wiosne wyjda nowe modele. Teraz jest tego tyle ze szok ale wszystko jakby jedna miara szyte-wszystkie podobne do siebie. Ja napewno kupie lezaczek tak z funkcja wibracji u mnie sie swietnie sprawdzil z dzieciakami. Jak cos robilam w kuchni to bralam lezak i dzieciaczka i moglam dzialac. Jak jechalam do rodzicow to tez lezaczek bralam! No i laktator za to nie wiem jak ze smoczkami bo starsze lubily a najmlodszy nie chcial,wolal cycocha.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja taki bujaczek mam jeszcze po corce. Uwarzam, ze bujaczek i mata edukacyjna to podstawowe rzeczy. [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc kochane [emoji8] [emoji8] witam Was w nowym dniu i pisze ze wczoraj na badaniach u gina bylo wszystko ok. Dzidzius rosnie ma 6cm dopiero, ale jest slodki i kochany [emoji8] we czwartek ide na prenatalne na 17,ale juz wczoraj na usg mi powiedzial, ze z tego co tu widzi wszystko jest w normie. BARDZO sie cieszymy z tatusiem [emoji8] [emoji4] [emoji4] [emoji4] milego dnia dla wszystkich i udanego weekendu [emoji8]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja taki bujaczek mam jeszcze po corce. Uwarzam, ze bujaczek i mata edukacyjna to podstawowe rzeczy. [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja z bujaczka rezygnuje, ostatnio dostałam od sąsiadki ale mój nie chciał siedzieć. Ale myślę może o jakiejś chuscie. Bo moje takie nieodkladalne były szczególnie młody

Prawadzaca to ginko ? Wybacz za pytania bo oczywiscie ja tu nowa
Wiem ze w pl trza wykupic swa polozna dla mnie to masakra jesli ktos biedny np

Kogo musze powiadomic ze rodze tu polozna ginko ?
Uk polozna ale ona nie byla ze mna przy porodzie tylko dwa dni po powrocie do domu dwa msce przychidzila

Porod to tez szybko tam byl bo juz w 35 cc skutek plamienia przez lozysko przodujace wiec stres przyjechalam polezalam dzien na neopatalogi;((nagle ktg 195 i szybkie ciecie

Ale personel super uczyly mnie karmic kp przewijac hih pokazywac bo bylismy 9 dni tam , mila opieka jedzenie ok i gratis
W pl nie trzeba wykupowac poloznej [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witam :) my dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki :) tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień :) czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy
Ja czesto wstaje w nocy na siku[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry