Super Ciekawa jestem czy mi na prenatalnych coś powiedzą [emoji16]Witam. Jestem po usg prenatalnym. Kruszynka zdrowa i do tego dziewczynka[emoji5]
reklama
madzia0902
Fanka BB :)
Ja dzieci jeszcze nie mam więc nie mam doświadczenia w kąpaniu, ale z tego co pamiętam jak kiedyś oglądałam jakiś filmik z mamaginekolog to mówiła że po powrocie ze szpitala wręcz powinno się wykąpać dziecko, siebie (i to porządnie z myciem głowy i czyszczeniem pod paznokciami) oraz porządnie wszystko wyprać w wysokiej temperaturze i robi się to po to żeby tego siedliska bakterii, wirusów i wszystkich złych rzeczy które są w szpitalu nie przynieść do domu.
Onaszczesliwa2018
Wronka199
Gratuluje!Witam. Jestem po usg prenatalnym. Kruszynka zdrowa i do tego dziewczynka[emoji5]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluję!Witam. Jestem po usg prenatalnym. Kruszynka zdrowa i do tego dziewczynka[emoji5]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Super . zaczyna nam sie wysyp dziewczynekWitam. Jestem po usg prenatalnym. Kruszynka zdrowa i do tego dziewczynka[emoji5]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A ja też kapalam codziennie od razu tak zalecila położna. W szpitalu też był od razu kąpany. Tylko ja go zawsze dość cienko ubieralam bo my z mężem oboje gorącej krwi. I odpukać zdrów jak rybka, nawet katarkow czy kaszelkow nie ma.
Dokl kszdy robi jak uwaza
Mi insczej mowiono ) w szpitalu I dlugo przed porodem
Podziel się: