reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ty zacznij szukac poloznej , liste powinna dac ci ginko bo mnie straszyla ginko ze ciezko znalezc polozna , ja znalazlam dzwoniac liste numerow trzy dni i nagrywac sie na sekretarke po 24 h odzdzwonila tylko jedna mowiac tez ze mam szcxescie ze akurat blisko mieszka

Pewnie majac polozna da ci szkoly rodzenia lub zapytajmy kolezanke z gorlitz, ja do szkoly tu nie bede szla bo juz chyba wszystjo wiem
Niewiem jak to jest z szkola ridzenia tutaj
Szpital mialam dwa do wyboru blisko domu no to juz tez wybralam I zamowie msce kolo 30 tc , musze jezcze dokl zapytac ginko lub poloznej kiedy zamawia sie szpital w ktorym tyg ciazy

Szkola rodzenia idz namawiam ,mowia o wszystjim i najlepsze byly cwiczenia jak oddychac przy porodzie;))
Ja nie pomogę, bo w szkole rodzenia nie byłam i z położnej też zrezygnowałam...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ty zacznij szukac poloznej , liste powinna dac ci ginko bo mnie straszyla ginko ze ciezko znalezc polozna , ja znalazlam dzwoniac liste numerow trzy dni i nagrywac sie na sekretarke po 24 h odzdzwonila tylko jedna mowiac tez ze mam szcxescie ze akurat blisko mieszka

Pewnie majac polozna da ci szkoly rodzenia lub zapytajmy kolezanke z gorlitz, ja do szkoly tu nie bede szla bo juz chyba wszystjo wiem
Szpital mialam dwa do wyboru blisko domu no to juz tez wybralam I zamowie msce kolo 30 tc , musze jezcze dokl zapytac ginko lub poloznej kiedy zamawia sie szpital w ktorym tyg ciazy

Szkola rodzenia idz namawiam ,mowia o wszystjim i najlepsze byly cwiczenia jak oddychac przy porodzie;))
Haha, fajnie to brzmi zamawiac szpital [emoji6] A jak nie zamowisz to Cie nie przyjma?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie chodzilam do szkoly rodzenia, ale teraz przed trzecim porodem bym poszła. Przy drugim porodzie nie umiałam sobie poradzic właśnie z oddychaniem i parciem.

Mam dziwny niepokój przed jutrzejsza wizyta :/ syna zostawiam jutro u brata. Ma chlopak studniowke, i do szkoły sie nie wybiera by się wyspac. Troche mu pokrzyzowalam plany :) ale dupe mi ratuje.

No właśnie tak myślę, że zapytam o szkole rodzenia też i tak siedzę w domu a zawsze się dowiem czegoś nowego :) no ja przez tą moją skleroze to zawsze zapomnę o tą położona zapytać:D napisze sobie na kartce przed kolejną wizyta :)

Peugotka powiedz mi czy Ty będziesz chodzić na szkole rodzenia tutaj? Chociaż będziesz teraz drugie już mieć więc pewnie nie co?

Aha I polozna juz mialam w domu [emoji38][emoji38]dla mnie szok ale ok bo w Uk mialam wizyty w gabinecie od 17 tc a P.O. porodzie w domu 2 msce co tydz a tu 14 tc i juz byla w domu pytac sie jak sie czuje i historie poprzedniej i tej ciazy
Dala wixytowke mowiac kiedy chce mam dzwonic[emoji4]

reklama
Do góry