reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja biorę heparyne i juz po woli brakuje miejsca na brzuszku :/
Mi jeszcze jakoś idzie i nawet mało siniaków, gorzej jak trafię w zrost to wtedy boli bardzo...

@Karla88 podobno roztrzepanie i nie ogarnianie w ciąży to normalnka, ja zawsze byłam ogarnięta, niczego nie zapomniałam, miałam wszystko powiedzmy jakoś poukładane a teraz o połowie zapominam [emoji14] i z jednego roztrzepusa w domu jakim jest mój chłopak mamy dwóch i już nikt nic nie ogarnia [emoji14] armagedon hehe

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Haha, dlugo zwlekalas, za to teraz idziesz za ciosem[emoji5] Jeszcze trzecie zdazysz miec [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Po porodzie tabsy beda ktorych nigdy nie bralam hihi hihi i o dziwo jaki los
Od lat staralam sie o pierwsza dzidzie a teraz bede uwazac aby nie zajsc znow po paru mscach z trzecim[emoji38][emoji38]bo wyladuje w szpitalu

@madzia0902 a na PAI-1 nie masz heparyny?

@Karla88 mamy podobne wyniki skorygowane :)
p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie mam, genetyczka powiedziała że na PAI-1 nie jest potrzebne. ale na wszelki wypadek ginekolog kazał mi zrobić z krwi białko C i S i też wyszły w normie więc też powiedział że nie ma sensu się kłóć no to ich słucham.

Dziewczyny ratujcie!
Gardło mnie drapie i zaczynają mnie oblewać fale gorąca (może po herbacie z miodem). Nie mam póki co temperatury.
Jakie macie domowe sposoby na przeziębienie? Zrobię zaraz sok z cebuli. Nic z czosnkiem nie dam rady zjeść...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Syrop z cebuli, woda z miodem i cytryna, inhalacje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tej trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spałam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Pięknie :)

reklama
Do góry