reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jednak jestem pacan
Odebrałam wynik na maila z pappa widziałam jedna Str i dalej nie zajrzałam ‍♀️ macie racje na drugiej Str były wyniki mogę porównać z waszymi ???
1515689782-0f992bef66428d94-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
O no wlasnie o to mi chodzilo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone :)
Ja mam dużo ubranek z H&M. Jakościowo są Ok, wzornictwo dla mnie też ok. Ja bardzo lubię dla synka te ubranka.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rodziłam w DE i tu też w szpitalu nie kąpali. No chyba, że sobie tego zażyczysz to wykąpią. Zobaczę jak teraz będzie, bo się przeprowadziłam 500 km i tu jeszcze nie wiem jak jest. I z ciekawostek rodziłam w październiku i w lutym i normalnie w szpitalu były wózki i jak byśmy chcieli, to bez problemu mogliśmy z naszymi noworodkami na spacery wychodzić. Ja nie skorzystałam, ale koleżanka z sali już tak.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem jestes caly czas w de ;)??
Ja rozwazam sn w wodzie jesli cala ciaza, ja i synus bedzie ok

reklama
Cześć Wam :)
Nadgonilam wpisy i powiem wam odnośnie kąpieli po urodzeniu - mi w szpitalu wykapali w drugiej dobie życia Synka, a później kapalam juz sama. Codziennie z rana (bylam 7dni w szpitalu) nie wiem jak w waszych placówkach,ale w mojej sporo się zmieniło. Swojemu synowi smarowalam kikut pepowinowy fioletem, a teraz tylko daja klamre i nie każą dotykać póki samo nie odpadnie...zdziwiłam sie.
Mi polozna mówiła że dziecko zalicza spacer w momencie wyjścia z szpitala,co prawda krótki bo do samochodu zwykle i jeśli pogoda pozwala i mama wypoczeta to smialo można wyjść juz nastepnego dnia, nie na dlugo ale zawsze...
I ja w sumie wyszlam...tyle ze maluch mial juz 8 dni...a nie 2-3 jak zwykle wypuszczaja po pn.

Ciuszki z HM okej. Mialam takie nawet i po drugim pokoleniu i jakosciowo po praniach itd dalej byly eleganckie.
Co do pepco..to te za 5-10zl to szmatka na kilka razy..przerobilam tam sporo towarow i jesli juz coś kupuje to jednak nie z tych wyprzedaży tylko w cenach od 25 w górę bo już jakość ciut lepsza jakby...

Jutro mam ginekologa,wyniki morfologii i moczu. Pokaże mu jeszcze raz zdj. Bo za pierwszym razem jakoś tak tylko zerknal...a tlii mi się iskierka nadzieji na bliźniaki jednak :)
...i pomyśleć ze jeszcze do niedawna nie potrafilam się jakoś cieszyć ze swojej fasoli, a teraz sobie robie nadzieje na dwie :D
W poniedziałek usg i doczekać się nie mogę...czuje się świetnie i myślę ze fasolka również :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry