reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A Elodia coś się odzywa? Jak czytasz to napisz co tam u Ciebie?
Trzeba napisac nick poprzedzony @ to jej sie wyswietli, ze o niej wspomnialas[emoji5]
@Elodia co u Ciebie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Opowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli dobrze ze ja przed wizytą obliczyłam na jakimś kalkulator ciąży a on potwierdził datę chyba tylko jeden dzień różnicy :)

Opowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze

f2w39n7303c24ozn.png
O matko, prawie miesiac roznicy[emoji33] Dobrze, ze na ta izbe pojechala, bo by sie w marcu zdziwila.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

f2w39n7303c24ozn.png
Ja rozumiem że lekarz ma prawo sie pomylic... Ale w przypadku terminu nie rozumiem...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy wasi lekarze robiący badania prenatalne coś wam mówili o wynikach? Ja dziś odebrałam, ale tam jakieś liczby i wykresy, nic z tego dla mnie nie wynika. Lekarz podczas tych badań nie odezwał się do mnie słowem, więc nie wiem kompletnie nic. Nie chcę się nakręcać specjalnie, ale wizytę o swojego lekarza mam dopiero za półtora tygodnia i nie wiem, czy wytrzymam tak długo.
Robiłam usg i test pappa, na NFZ tym razem, bo dostałam skierowanie, ale jak robiłam wcześniej za kasę, to pamiętam, że trwało to o wiele dłużej i lekarz dokładnie wszystko tłumaczył i pokazywał a teraz taka lipa, że zła jestem.

Do góry