reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Teraz to chyba będą juz tak szybko rosły i coraz pulchniejsze już nie pamiętam od którego tyg mierzą wagę?No przez 2 tygodnie 2.5 cm teraz urosła dzidzia
kinga30
Właśnie ja też nie pamiętam, a dzisiaj się zastanawiałam jak wyszłam od lekarzaTeraz to chyba będą juz tak szybko rosły i coraz pulchniejsze już nie pamiętam od którego tyg mierzą wagę?
Margana
O matko, nie mialam takicj smakow ani w tej, ani w pierwsxej ciazy[emoji5] Ale jak Ci smakyje to wcinaj[emoji3]Powiem Wam sekret ale NIKOMU nie mówcie bo ludzie pomyślą ze zwariowałam. Dziś o 3 wnocy gdy tak rozmyślałam o tym, że nie wiem nic o macierzyństwie zajadałam ogórka kiszonego i nie było by w tym nic dziwnego, ale ja go maczałam w nadtopionych lodach... Najgorsze jest to strasznie mi to smakowało i teraz też bym zjadła...
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Ja w większości ubieram tam synka lubię tam kupować, często robie zakupy online, mają dobre gatunkowoPytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone
Margana
Ja smaruje tymKobitki a smarujecie biust i brzusio jakimiś masciami przeciw rozstepom??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Opowiem Wam jaki hit dziś uslyszalam... Byłam na paznokciach i przyszła druga kobieta, która miała mieć po mnie robione (w dość zaawansowanej ciąży) i opowiedziała nam, że bolał ja brzuch więc pojechała na ip z obawy, że rodzi (a to jeszcze nie czas) i okazało Sue, że to tylko kolka, ale co najlepsze pytają się tam jej na kiedy ma termin ... Ona im mówi, że lekarz wyliczyl 25 kwietnia... A oni policzyli sami bo nie dowierzali i Sue okazało, że 12 marca ma rodzic a lekarz prowadzący źle policzył [emoji39][emoji39] tygodnie dobrze jej podał (i ona mu zglaszala, że jej inny termin porodu wychodzi a on uparcie, że ona nie na racji) ... Ach lekarze
oliwiapatrycja
Ja kupowałam niemowlęce tylko to było 3 lata temu to były w porządku. Teraz jak synek większy to zależy co jest dobre bo nie które rzeczy po pierwszym praniu wyglądają na znoszone. Ale dla takich maleństw są ok. :-)Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone
reklama
Margana
No wlasnie, loteria. Z rozmiarami tez roznie bywa.Ja miałam jedną bluzkę chlopiecą, której po praniu jakoś szewki się dziwnie przesunęły, jeden bok i rękaw był dłuższy. Co ciekawe miałam 2 identyczne bluzeczki w 2 kolorach i ta druga była ok. Tak samo kupiłam 2 pary identycznych spodni i jedne po praniu spruły się na całej długości, ale obok szewka,a w drugich chodził aż wyrósł.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: