reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
I gdyby chociaż dzień się zgadzal, że podalby 12 kwietnia a tam wszystko pomieszane... I take penny Siebie, że nie chciał sprawdzićJa rozumiem że lekarz ma prawo sie pomylic... Ale w przypadku terminu nie rozumiem...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wronka199
Tym bardziej ze komputer sam liczy termin... Wystarczy wpisac termin ost miesiaczki...I gdyby chociaż dzień się zgadzal, że podalby 12 kwietnia a tam wszystko pomieszane... I take penny Siebie, że nie chciał sprawdzić
Agatka29
Moj oblicza na takim przesuwnym okrągłym kalendarzuTym bardziej ze komputer sam liczy termin... Wystarczy wpisac termin ost miesiaczki...
Ja mam linie dla kobiet w ciąży z tołpy krem wzmacniający przeciw rozstępom i serum uelastyczniające biustKobitki a smarujecie biust i brzusio jakimiś masciami przeciw rozstepom??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wronka199
I jak się sprawdza?Ja mam linie dla kobiet w ciąży z tołpy krem wzmacniający przeciw rozstępom i serum uelastyczniające biust
27.06.17 Anastazja [*]
Wronka199
U mnie tez na nfz tak obliczalaMoj oblicza na takim przesuwnym okrągłym kalendarzu
Agatka29
Ja chodzę prywatnie do ordynatora szpitala w którym rodziła pierwsze dziecko a on już po 50U mnie tez na nfz tak obliczala
Ale ma laptopa i wszystko inne na kompie robi
reklama
Ja jestem bardzo zadowolona a efekty zobaczę później [emoji14] ciężko powiedzieć na razie ale konsystencja jest fajna i szybko się wchłania tylko zapach ma specyficzny ale nie brzydkiI jak się sprawdza?
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: